Рішення 'Рідного міста' не суперечать політичній позиції Оксани Продан, яка є членом пропрезидентської політсили

Рішення "Рідного міста" не суперечать політичній позиції Оксани Продан, яка є членом пропрезидентської політсили

09.02.2018, 22:28

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан заявив, що його дружина-нардеп від Блоку Петра Порошенка Оксана Продан не має жодного стосунку до політичної партії "Рідне місто".

Про це він сказав у передачі "Служба розшуку депутатів", яка сьогодні вийшла в ефір на телеканалі ТВА. 

Зокрема, на запитання ведучого про те, чи виступає Василь Продан і його колеги по фракції "Рідне місто" проти політичної лінії його дружини, яка є членом пропрезидентської політсили, Продан заперечив.



"Позиція дружини до позиції "Рідного міста" взагалі ніякого відношення не має. Тобто, позиція дружини - це позиція Оксани Продан у Верховній Раді. Тобто, це не значить, що "Рідне місто" - це філіал Оксани Продан. У неї є свій політичний шлях, вона вважає, що так треба робити", - сказав секретар міськради.

Він додав, що "Рідне місто" не ухвалює антипрезидентських рішень та назвав це маніпуляціями.

"А ми абсолютно не приймаємо антипрезидентських рішень, це неправда. Це - маніпуляції. Ми приймаємо ті рішення, які відчуваємо, що хочуть чернівчани. Абсолютно, в першу чергу думаємо про місто, про тих мешканців, які тут живуть. І якщо тарифи завищені, ми звертаємося для того, щоб не підвищували тарифи. Якщо ми вважаємо, що Гонтарева неправильно веде грошову політику, ми звертаємось до президента і Верховної Ради, щоб її звільнили", - додав Василь Продан.

Джерело: molbuk.ua

1