'Рідне місто' шукає компромат на  екс-депутатку, яка викрила у підкупі виборців втікача Білика (ВІДЕО)

"Рідне місто" шукає компромат на екс-депутатку, яка викрила у підкупі виборців втікача Білика (ВІДЕО)

04.03.2016, 14:11
Скільки заробила колишня депутатка міськради Наталія Козлова, де проживає, як заробляє і на чому їздить - чомусь саме зараз дуже зацікавило голову міського осередку партії "Рідне місто" Руслана Роздорського. Ось тільки таку інформацію йому в ратуші не надали. Послались на те, що декларація про доходи містить персональні дані. А їх захищає закон. Шукати правду головний захисник простих людей взявся у суді, йдеться в сюжеті ТВА. 
 
- Саме просив копію декларації. Мені нецікаві персональні дані або сімейне життя, оскільки мені надали пояснення працівників міської ради. Я просив надати мені інформацію, яка саме містилася в цій декларації, - зазначив Руслан Роздорський, позивач.
 
Наталія Козлова ж, після того, як склала депутатські повноваження, написала заяву до міськради, у якій заборонила розповсюджувати її персональні дані. І у такий спосіб перешкодила бажанню своїх опонентів копирсатися в білизні.
 
- Написала заяву, згідно з якою фактично просила не надавати доступ до інформації, яку вона вважає конфіденційною. Це, зокрема, інформація про її сімейний стан, про місце проживання, про її персональні дані, паспортні дані, - зазначив Петро Поляк, адвокат Наталії Козлової.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях уночі намагалися спалити автомийку, - екс-депутат Козлова (ОНОВЛЕНО)
 
Василь Продан заперечив конфлікт з депутатом Козловою, у якої згорів "Лексус"
 
 Депутат Наталія Козлова, якій вночі підпалили машину, запевняє: браткам "Рідного міста" її не зупинити (+ВІДЕО)
 
 
На цю заяву і посилалися працівники ратуші, коли не надали декларацію колишньої депутатки. Та пан Роздорський обурюється: мовляв, керівництво міськради прикриває невідомо які провини Козлової. І невипадково ця заява з’явилася саме зараз.
 
- Я була зайнята і ніяк не могла зібратися і відвезти цю заяву. Тому приїхала і поставила ту дату, коли привезла цю заяву. Може, й співпало. Я навіть не знаю, - сказала Наталія Козлова, колишня депутатка Чернівецької міськради.
 
А у такому прагненні "Рідного міста" ознайомитися з її декларацією за 2014 рік пані Наталія вбачає винятково спробу політичної розправи.
 
- Мене не дивує таке бажання. Цей, так званий, юрист, адвокат (не знаю, чи має він вже статус адвоката) Роздорський, він же очолює міський партійний штаб партії "Рідне місто", - підкреслила Наталія Козлова, колишня депутатка Чернівецької міськради.
 
Бо історія політичних стосунків пані Козлової та "Рідного міста" непроста. І, очевидно, деяких її дій захисники простих людей пробачити не можуть і досі. Нагадаємо, що на схему підкупу голосів на виборах восени, організовану однопартійцем пана Роздорського Ростиславом Біликом, вказала саме Козлова.
 
- Звісно, ця партія мені ніколи не пробачить інцидент із Біликом. А тому будуть намагатися різними шляхами щось знайти, роздувати якісь бульбашки, шукати хоч якусь зачіпку, щоб показати, що я погана, - наголосила Наталія Козлова, колишня депутатка Чернівецької міськради.
 
Роздувати поки не виходить. До судового засідання пан Роздорський виявився неготовим, потрібних документів у відповідній кількості екземплярів не приніс. А тому засідання перенесли. Та який сенс усієї тяганини - поки незрозуміло. - Щось задумали. У тому числі я знаю, що там є вимога визнати мої дії щодо відмови надати їм декларацію протизаконними, оштрафувати мене, показати, що міський голова такий-сякий. Яку мету вони хочуть досягти - важко сказати, - зізнався Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова.
 
Чи вдасться хоч чогось досягнути панові Роздорському, вирішить суд. Наступне засідання повинно відбутися 12-го березня.
 
Джерело: ТВА
 
1


КОМЕНТАРІ (2)

Братки з "рідного міста"  живуть по понятіям, то му це "ответка"

avatar

вася

04 березня 2016 12:57

А з якого декларація має бути в міськраді ? Депутати надають декларації в виборчу комісію.

avatar

???

04 березня 2016 16:01