'Рідне місто', яке на виборах 'захищало' простих людей, мало би очолити соціальну комісію, а не земельну, - мер Чернівців

"Рідне місто", яке на виборах "захищало" простих людей, мало би очолити соціальну комісію, а не земельну, - мер Чернівців

07.12.2015, 21:15

Міського голову Чернівців Олексія КАСПРУКА дуже здивувало те, що депутат міськради від партії "Рідне місто" Володимир Бешлей став головою постійної комісії з питань земельних відносин і будівництва.Подив мера викликало те, що ця партія висунула свою кандидатуру на посаду голови саме цієї комісії, а не, скажімо, гуманітарної, яка займається питаннями соціального захисту.

Про це Олексій Каспрук сказав під час прес-конференції сьомого грудня.

-Дуже мене сильно здивувало, що політична партія "Рідне місто", яка декларувала захист простих людей, допомогу соціально незахищеним, висунула свою кандидатуру на голову постійної комісії з питань земельних відносин і будівництва, - зауважив міський голова. - Гуманітарну комісію, яка розглядає питання соціального захисту, вони чомусь не захотіли очолити. Тобто, я так розумію, бабло перемагає. Там, де є "шкурняки", їм цікавіше працювати.

Втім, Олексій Каспрук запевнив, що у межах законодавства співпрацюватиме з усіма головами комісій. 

-Хто очолив депутатські комісії, - це рішення депутатів, я можу мати свою думку, але я приймаю рішення депутатів і буду працювати з головами цих комісій, - наголосив мер. - Не дозволю будь-кому з голів комісій порушувати чинне законодавство у своїй роботі. Реакція буде публічною. Ніхто нічого приховувати не буде. 

molbuk.ua

1