'Рідне місто' дестабілізує ситуацію в Чернівцях, щоб  міліція припинила  розслідування підкупу виборців, - джерело

"Рідне місто" дестабілізує ситуацію в Чернівцях, щоб міліція припинила розслідування підкупу виборців, - джерело

28.10.2015, 01:01

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук засудив дії представників партії "Рідне місто", які у вівторок перекривали вулицю Головну в знак протесту проти обшуків у квартирі кандидата в депутати, якого підозрюють у підкупі виборців.

Про це Каспрук заявив у вівторок на прес-конференції, пише molbuk.ua

В обшуках квартири Білика немає жодних політичних мотивів, - мер Чернівців

Каспрук зазначив, що у діях правоохоронців, які проводили обшук, немає жодної політичної складової. 

"Органи внутрішніх справ розпочали обшук у квартирі одного з кандидатів у депутати, діючого депутата в рамках цього слідства. Представники цієї партії вдалися до певних дій для того, щоб дестабілізувати ситуацію в місті, для того, щоб вплинути на органи внутрішніх справ для того, щоб ті припинили проводити розслідування, і нібито привернути увагу громадськості до політичних переслідувань", - сказав Каспрук.

"Від себе особисто заявляю: жодних політичних мотивів у тому, щоби винні у кримінальному злочині понесли покарання, в мене особисто немає. Я всі звернення, всі свої дії узгоджую з правоохоронними органами у рамках чинного законодавства. Люди повинні раз і назавжди зрозуміти, що часи, коли вони могли це безкарно робити, часи безкарних "червоних ручок" відйшли у небуття. Нині є український закон, і за його порушення треба буде відповідати", - додав міський голова.

Олексій Каспрук закликав партію "Рідне місто" не провокувати дестабілізацію ситуації в Чернівцях.

"Тому ми зібралися тут, щоби заявити свою позицію про те, що ми проти підкупу, про те, що ми за об’єктивне всебічне розслідування цієї справи, і покарання винних. Це має встановити слідство, а вирок - дати суд. Ми хочемо закликати цю політичну силу не робити такі дії, які вони зараз роблять. Якщо в них є бажання привернути увагу до цього процесу, будь ласка: як політична партія, звертайтесь до міської ради, проводьте пікетування. У нас вільне місто, де кожен може висловити свою думку. А перекривати центральну вулицю, створювати незручності тисячам чернівчан. Бо ж хтось не попав на вокзал, хтось не зміг доїхати до лікарні, хтось запізнився на зустріч... Ми вважаємо це неприпустимим", - додав міський голова.

Нагадаємо, у вівторок представники партії "Рідне місто" перекривали вулицю Головну в Чернівцях на знак протесту проти проведення обшуків на квартирі кандидата в депутати Ростислава Білика.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Геть цього політикана каспрука, всі за Михайлішіна, він пообіцяв всім пенсіонерам міста безкоштовний проїзд в міському транспорті! А політикан каспрук "повикідав" всіх пенсіонерів з маршруток на тротуари...

avatar

Чернівчанин

28 жовтня 2015 16:04