Річка Гуль і держава Якутія: ТОП-3 передвиборчих ляпів у Чернівцях

Річка Гуль і держава Якутія: ТОП-3 передвиборчих ляпів у Чернівцях

23.10.2015, 00:22

Редакція molbuk.ua склала міні-рейтинг передвиборчих ляпів політиків у Чернівцях.

Держава Якутія

Керівник обласної організації партії ВО "Батьківщина" Іван Мунтян під час пікету під Чернівецькою міськрадою 19 жовтня в інтерв’ю телеканалу "Чернівецький промінь" розповів про проблеми із тарифами для чернівчан, які проживають у будинках, не обладнаних лічильниками тепла.

У своєму коментарі політик зазначив: "Люди сьогодні платять у два рази більше, ніж би мали платити. Нормативи у нас дорівнюють іншим державам, наприклад, Якутії".

Як відомо, республіка Саха (Якутія) - це суб’єкт Російської Федерації, найбільший регіон Росії.



Річка Гуль

Чинний депутат обласної ради В’ячеслав Добровольський в ефірі телеканалу ТВА розповів про своє бачення розвитку Чернівців у забезпеченні городян питною водою. Політик заявив, що під Чернівцями протікає повноводна річка Гуль.

"Ми всі розуміємо і знаємо з історії, знаємо з описів, що під нашим містом тече велика річка Гуль", - сказав Добровольський.

"Ми знаємо Турецький колодязь. В нього немає дна. Раніше з цього колодязя водою забезпечувалась половина старого міста. Якщо збудувати такі свердловини, і досягнути тої артезіанської води, то ми зможемо отримати якісну питну воду", - заявив депутат.

"Навіть у старому місті, навіть у "Панській гуральні" (колишній ресторан "Дністер") у підвалах чути, як гуркотить ота річка. Багатоводна, підземна. Потрібно винаходити кошти, досліджувати і вирішувати ці питання", - зазначив політик.

Як відомо, влітку цього року соцмережу Facebook "підірвала" фейкова новина про підземні русла річки Гуль, яка протікає під будинками і вулицями Чернівців.



"Піздісять відсотків"

А ось обмовка колишнього секретаря міськради Віталія Михайлішина чи не найбільше розсмішила користувачів соцмереж. Під час своєї останньої прес-конференції політик розповів про компенсації, які у випадку перемоги на виборах Михайлішин планує реалізувати в Чернівцях.

Однак екс-чиновник обмовився в одному слові - замість "п’ятдесят" Михайлішин сказав "піздісять".



Відео за участю Михайлішина у соцмережах стало "вірусним", а креативні користувачі Інтернету продовжують створювати і розповсюджувати "фотожаби" на цю тему.

Річка Гуль і держава Якутія: ТОП-3 передвиборчих ляпів у Чернівцях



Річка Гуль і держава Якутія: ТОП-3 передвиборчих ляпів у Чернівцях



Річка Гуль і держава Якутія: ТОП-3 передвиборчих ляпів у Чернівцях
1


КОМЕНТАРІ (3)

  ВІТАЛЬКА ти класний пацан, зараз подивився і забалдєл. Піздісять чи не піздісять, але ти молодець хоча і безголовий. Ти скажи, кроме піздісять, що можеш зробити Чернівцям крім піздісять? Видно фільм про вітальку скопіювали з тебе- такий ДЕБІЛ як і ТИ!

 

avatar

Сєва

22 жовтня 2015 21:36

Класно про копіювання фільму. Влучно, навіть не на ПІЗДЕСЯТЬ, а на всі сто.

avatar

Да уж!!!

23 жовтня 2015 13:19

Да кабан,ты лучший клоун.

avatar

23 жовтня 2015 13:48