Результати виборів тішать: це означає, що буде потужна команда, – Олексій Каспрук

Результати виборів тішать: це означає, що буде потужна команда, – Олексій Каспрук

27.10.2014, 16:08

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук відвідав сьогодні богослужіння з нагоди храмового свята у Храмі преподобної Параскеви Сербської.

Як повідомив мер кореспонденту CHV.TV, владики йому розповіли, що очільники міста раніше не приходили до цієї церкви.

- Чернівці – толерантне, мультикультурне та багатоконфесійне місто. Кожна громада потребує моєї уваги, як міського голови. Крім того, сьогоднішнє свято – особливе. Я мав нагоду і таку радість бути в Ясах на в день прп. Параскеви і доторкнутися до мощів святої. Сьогодні прийшов привітати парафіян з храмовим святом, - розповів мер Чернівців.

На запитання про враження від виборів, міський голова сказав: «Будемо працювати. Попереду дуже багато важкої праці, дуже багато викликів стоять перед нами. Результати виборів тішать. Це означає, що буде потужна команда, яка не боїться брати на себе відповідальність у цей складний час».

Також Олексій Каспрук зазначив, що по результатах виборів його здивувала політична партія «Самопоміч». На думку міського голови, тепер цій політичній силі потрібно зуміти виправдати той кредит довіри, який надали виборці.

Матеріл з сайту chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (1)

дай то Бог, ми за , але чаас покаже, але цій команді треба дуже добре памятати, що якщо не будуть думати за народ , то може бути кулявлоб

avatar

простий смертний

28 жовтня 2014 15:20