Сокирянські ретрогради спробували підставити Бурбака, щоб потім брехати, начебто, народний депутат України ховається від людей

Сокирянські ретрогради спробували підставити Бурбака, щоб потім брехати, начебто, народний депутат України ховається від людей

03.03.2017, 17:50

Народний депутат України Максим Бурбак спростував інформацію, яку поширив “Північно – бессарабський портал" про його нібито перебування на Сокирянщині під час пленарного тижня в парламенті.

Про це народний депутат України написав на своїй сторінці у ФБ.  

- Сьогодні, перебуваючи на прийомі громадян в Хотинському районі, випадково дізнався, що виявляється 7 та 15 березня я перебуватиму на Сокирянщині, в селах Василівка та Ожеве. Що називається, «бєз мєня, мєня женілі». А володіє такою ексклюзивною інформацією цілий “Північно – бессарабський портал". 

То сільські голови, виявляється, бігцем звітують про всі листи, які надходять на адресу їхніх сільських рад, безпосередньо вищевказаному порталу чи може «кошелькам», які за цим порталом стоять? Оскільки, добре обізнаний з методами роботи власників всіляких там «Услад» та підручних сокирянських «козачків», то не маю жодного сумніву, що це була свідома провокація ретроградів, щоб потім брехати, начебто, народний депутат України Бурбак ховається від людей. 

Так от. Працівники вищезгаданого “порталу”, черпайте інформацію з першоджерела, або, щонайменше, звіряйте іноді з оригіналом:

1. Прийом громадян в мене був цього тижня у ВСІХ районах 204-го округу, зокрема, і в Сокирянському.

2. Інформація про прийом заздалегідь анонсується в обласних інтернет-ЗМІ та друкованих виданнях, а не поширюється з повідомлень сільських голів, слів, чуток і тд.

3. Ні наступного тижня, ні через тиждень фізично не зміг би перебувати на теренах області, оскільки, згідно графіку роботи парламенту, з 6 березня розпочинається робота в комітетах та комісіях ВРУ, а з 13 березня – пленарний тиждень. Ця інформація, до речі, відкрита на сайті парламенту. 

4. Наступного разу просіть панів голів сільської ради показати вам ті листи. А тоді уважно читайте написане. Прийом проводитиме ПРАЦІВНИК ГРОМАДСЬКОЇ ПРИЙМАЛЬНІ. Такі виїзні прийоми до сіл працівники районних приймалень Народного Фронту проводять і проводитимуть у всіх районах області. 

P.S. Копії листів, які було направлено до сільрад додаю.

1


КОМЕНТАРІ (2)

 Що дебільчик страшно стало????  Все тільки попереду всі ці люди яких ти надурив прийдуть до тебе за відповідями навіть Лондон не допоможе не сховаєшся

avatar

???

03 березня 2017 20:04

Не є особистим знайомим Бурбака, але відслідковуючи інформацію в тому числі і на цьому сайті бачу, що Бурбак дійсно цей тиждень зі свого округу не вилізав. А те, що під час пленарних засідань депутат має бути в сесійному залі має бути відомо навіть "???".

avatar

!!!

03 березня 2017 21:27