Реприватизувати скандальне приміщення 'Сбербанку Росії' у Чернівцях можна, але дорого

Реприватизувати скандальне приміщення "Сбербанку Росії" у Чернівцях можна, але дорого

12.03.2016, 22:38

Тому що ціна, за якою в міста придбали будівлю, і сума, за яку воно може купити його назад, суттєво відрізняються. Наскільки саме - мають визначити після спеціальної експертизи. Чернівецькі депутати закликають людей зареєструвати на сайті міськради петицію, щоб справа з банком зрушила з місця. Але зауважують: проблема не тільки в приміщенні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Якимчук пропонує за залишкові кошти бюджету викупити приміщення, де колись був магазин "Кобзар" (ВІДЕО)

- Тому що ми можемо зараз викупити це приміщення, а вони переїдуть в інше поряд. Проблема в тому, що "Сбербанк Росії" може працювати на території Буковини й отримувати якийсь прибуток. Тому що оренда приміщення в центрі міста - це недешеве задоволення. І я не думаю, що установа довгий період терпіла би збитки лише для якогось там піару чи ще чогось, - підкреслив Богдан Ковалюк, заступник голови комісії з бюджету та фінансів Чернівецької міської ради. 

Джерело: ТВА

1


КОМЕНТАРІ (1)

Шо курять ці депутати? Хто їм дозволяє витрачати людські гроші з бюджету щоб викупити приватне приміщення? Що вже всіх хворих діток вилікували, АТОВцям квартири купили...? Довбані.

avatar

Атос

13 березня 2016 21:37