Ректор ЧНУ не знає, чи відраховувати студентів, що продали свої голоси

Ректор ЧНУ не знає, чи відраховувати студентів, що продали свої голоси

27.10.2015, 15:55

Ректор Чернівецького національного університету Степан МЕЛЬНИЧУК не знає, як вчинити зі студентами, які продали свої голоси. Він очікує на результати розслідування, а також хоче поспілкуватися на цю тему зі студентським парламентом. Таких випадків в університеті раніше не було зафіксовано, от і не знають тепер, як вчинити з горе-студентами.

Про це він повідомив у коментарі журналісту molbuk.ua

Зокрема, на запитання, чи будуть студентів, яких впіймали на фотографуванні бюлетенів, відраховувати з університету, він відповів:

- Спочатку треба розібратися у степені вини студентів, - вважає Степан Мельничук. - Вони – дорослі люди, мають право голосу. Також, окрім права голосу, вони мають нести ще й відповідальність. Хочу сьогодні зустрітися зі студентським активом і поспілкуватися з цього приводу. Також буду радитися з юристами. А там побачимо. Моральну оцінку – осуд - ми цим студентам винесли ще у понеділок, 26 жовтня, на Вченій раді. Раніше у нас таких прецендентів не було. Тому наразі не можу сказати, як ми вчинимо з цими студентами: чи виключати, чи давати догани, чи журити. Те, що премії їм за це не дамо, це точно. Кожному не вистачає грошей. Але це не означає, що треба продаватися за кілька гривень. 

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дурень ти ректор! Твої обов'язки вчити студентіва предметам а не лізти в політику.... Хто кричить найголосніше "лови злодія" той і є сам злодій! Багато на себе береш пан ректор.... Як по 20 баксів за екзамен, то ваша компанія бере навідь не моргне, сором тобі ректор, дивись краще за своїми хабарниками-вчителями...

avatar

Чернівчанин

27 жовтня 2015 19:25