Ректор ЧНУ каже, що йшов у довірені особи Михайлішина, щоб Фірташ дав гроші на дах резиденції

Ректор ЧНУ каже, що йшов у довірені особи Михайлішина, щоб Фірташ дав гроші на дах резиденції

25.12.2015, 19:03

Ректор ЧНУ Степан Мельничук у 2012 році був довіреною особою кандидата у нардепи Віталія Михайлішина, бо університету були потрібні кошти від олігарха Фірташа на реставрацію даху резиденції.

Про це Мельничук повідомив у передачі "Без емоцій" телеканалу"Чернівецький промінь" у четвер. 

Він зазначив, що був би радий не йти знову у політику, але обставини тоді його змусили це зробити.

"Університет потребує коштів. І не малих. Я розумію, ви скажете, що я продався за гроші. Але я ті гроші не собі забрав, а на дахи університету. І ці гроші дав відомий бізнесмен Дмитро Фірташ", - сказав Степан Мельничук.

"Якби я не пішов туди, не було би того мільйона доларів", - додав ректор ЧНУ.

"Розумієте, мільйон доларів на дорозі не валяється, тим більше, коли резиденція потребує коштів. Знаєте скільки? Безмежно! З таким трудом ми ті кошти дістаємо, щоб підтримувати. Всі, коли приходять, "ахають" і "охають", і кажуть, як гарно виглядає збережена резиденція. І ніхто не цікавиться, якою ціною і якою кров’ю десь-колись йдеш і на поступки з власною совістю. Але що зробиш?", - сказав Степан Мельничук.

Як відомо, ректор ЧНУ Степан Мельничук та депутат "Рідного міста" Ростислав Білик, котрий нині перебуває в бігах, на парламентських виборах-2012 були довіреними особами кандидата у нардепи від ПР Віталія Михайлішина.

1


КОМЕНТАРІ (3)

У нього не було грошей на дах, а у студентів на пиво ! Він продався і студенти продались, не набагато вони гірші від свого ректора. Який тато, такі і діти.

avatar

!!!

26 грудня 2015 06:43

родственник Яценюка подсиживает ректора. хочет на его место. ЧЕСНоки помогают выполнить заказ на Мельничука.

avatar

правда

26 грудня 2015 12:30

Пане Мельничук! Для того щоб вам люди повірили, що гроші пішли за призначенням, необхідно підтвердження. Бажано спеціалістів із громадських організацій, а також силових структур.

Студенти повірили на слово коли підставляли Білека і що з того вийшло знають всі. Чому чернівчани повинні вам вірити на слово.

Непогано буде якщо ваші запевнення перевірить фонд Фірташа. 

Якось незрозуміло виходить. Фірташ перерахував мільон баксів філармонії, а зі слів директора цих коштів він не бачив, а пан Мельничук стверджує що кошти які університету перерахував Фірташ він витратив за призначенням. Може пан Кобевко проведе журналістське розслідування де тут є правда?

avatar

Чернівчанин1858

26 грудня 2015 18:26