Рекламну вивіску «Сбербанку Росії» на Центральній площі терміново  демонтують

Рекламну вивіску «Сбербанку Росії» на Центральній площі терміново демонтують

04.03.2016, 17:23

Робоча група у складі депутатів міської ради та представників громадськості, створена розпорядженням міського голови Олексія Каспрука за зверненням громадської організації «Герой-Родина-Україна», підтриманим сесією міської ради, 4 березня прийняла рішення про негайний демонтаж вивіски ПАТ «Дочірній банк «Сбербанк  Росії» на офісі установи, що розташована на Центральній площі.

Робоча група керувалась рішенням сесії Чернівецької міської ради  та Верховної Ради України,яким Російську Федерацію офіційно визнано країною-агресором.

Керівнику відділу охорони культурної спадщини доручено вжити всіх необхідних заходів для забезпечення демонтажу у місті всіх вивісок, які рекламують країну–агресора.

Керуючому Чернівецьким відділенням ПАТ «Дочірній  банк «Сбербанк Росії» у зв’язку з великим соціальним резонансом, що викликає наявність назви країни-агресора на вивісці банківської установи, рекомендовано терміново демонтувати вивіску.

Якщо керуючий банківською філією не дослухається до рекомендацій, вивіска буде демонтована міською інспекцією з благоустрою до 5 березня. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

04 березня 2016 17:47