Регіонали забрали у топорівчан подаровану на виборах  швидку допомогу. Через поганий результат Партії регіонів та Геннадія Федоряка в Топорівцях, Чорнівці та Рідківцях?

Регіонали забрали у топорівчан подаровану на виборах швидку допомогу. Через поганий результат Партії регіонів та Геннадія Федоряка в Топорівцях, Чорнівці та Рідківцях?

05.11.2012, 13:11

Ввечері, 3 листопада, свободівському депутату Чернівецької обласної ради Віталію Мельничуку зателефонували з с. Топорівка Новоселицького району та повідомили, що напередодні представники виборчого штабу кандидата-регіонала Геннадія Федоряка змусили працівників охорони місцевої лікарні відкрити гараж, де знаходилася подарована швидка допомога та вивезли її в невідомому напрямку. Охоронникам штабісти повідомили, що забирають подароване через поганий результат Партії регіонів та Геннадія Федоряка в Топорівцях, Чорнівці та Рідківцях, - повідомили BukNEWS у прес-службі чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

За тиждень – два до виборів провладний кандидат Геннадій Федоряк обіцянками засівав увесь 203 округ, як виборче «Поле чудес». Був він і у Топорівцях, де за присутності близько 100 місцевих мешканців біля лікарні за особистої підтримки Начальника обласного управління охорони здоров’я Ігря Шкробанця обіцяв для потреб села передати автомобіль швидкої допомоги, та впродовж короткого часу на території лікарні сприяти виділенню приміщення для облаштування сільської амбулаторії.

«Вибори пройшли, мешканці одного з найпатріотичніших сіл області проголосували переважно за «Свободу» та «Батьківщину», та більше 50% за Степана Спіжавку – єдиного узгодженого кандидата від об’єднаної опозиції. Голосів за провладного кандидата, який, нібито за власний кошт надав місцевим мешканцям автомобіль швидкої допомоги, було небагато і, напевне з горя за втраченим майном, директор газорозподільчої кампанії Геннадій Федоряк, змусив своїх штабістів забрати назад подаровану громаді швидку допомогу» - зазначає Голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Віталій Мельничук.

Як повідомили BukNEWS у прес-службі чернівецької обласної організації ВО "Свобода", для того, щоб детально вивчити ситуацію в с. Топорівці з наданням та забиранням автомобіля швидкої допомоги, кандидат в депутати до Верховної Ради від ВО «Свобода», депутат Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук 5 листопада в другій половині дня планує приїхати до місцевої лікарні разом з журналістами та поспілкуватись з топорівчанами, адміністрацією лікарні та керівництвом села. Для пояснень обставин цієї ситуації топорівчани та свободівський депутат в присутності журналістів готові почути інформацію щодо ситуації з автомобілем швидкої допомоги від кандидата-регіонала Геннадія Федоряка та Начальника управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігоря Шкробанця.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Так рабів остаточно нагнуть,а чи скопроментовані до решти підуть..

avatar

05 листопада 2012 10:11

Яка ганьба! Шкробанець,ти це знаєш,звичайно...

avatar

05 листопада 2012 10:13

"Підуть" _ це про владу. А авто після шуму "Свободи" повернуть ...

avatar

05 листопада 2012 18:16