Регіонали назвали свого кандидата на позачергових виборах у Новодністровську (оновлено)

Регіонали назвали свого кандидата на позачергових виборах у Новодністровську (оновлено)

06.05.2013, 02:08

Верховна Рада України перйнялася проблемами жителів Новодністровська і таки призначила там місцеві вибоори, які повинні відбутися 2 червня. Саме в останній день квітня розпочалася реєстрація кандидатів на участь у мерських перегонах.

03 травня 2013 року відбувся ІІ етап конференції Новодністровської міської організації Партії регіонів, на якій було висунуто кандидатуру на посаду міського голови міста Новодністровськ.  

Про це повідомив сайт Партії регіонів.

У роботі конференції приймав участь член Ради Чернівецької обласної організації Партії регіонів Михайло Гайнічеру та голова Виконкому обласної партійної організації Матвій Куцак.

В ході конференції Михайло Гайнічеру відповідав на запитання присутніх, а також визначив соціально-економічні перспективи розвитку міста Новодністровськ.

Голова Виконкому обласної організації Партії регіонів Матвій Куцак оголосив, що до Новодністровської міської організації Партії регіонів надійшли звернення трудових колективів ПАТ «Дністровська ГАЕС», філії «Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго» та «Дністровська ГЕС» ПАТ «Укргідроенерго» з проханням висунути на посаду Новодністровського міського голови від міської партійної організації знаного енергетика, професіонала своєї справи Мельника Володимира Петровича. Працівники цих підприємств з упевненістю гарантують всебічну підтримку даної кандидатури на виборах, які відбудуться 2 червня поточного року.

Отже, згідно рішення Новодністровської ТВК №6 «Про реєстрацію кандидата на посаду Новодністровського міського голови» кандидатом на посаду міського голови м.Новодністровськ було зареєстровано від Новодністровскої міської організації Партії регіонів - Мельника Володимира Петровича, 04.10.1956 р.н., позапартійного, провідного інженера відділу впровадження устаткування філії консорціума НВО «Укргідроенергобуду".

На посаду Новодністровського міського голови претендують представники різних політичних сил. Вже 6 партій подали повідомлення у виборчу кампанію про проведення конференцій, під час який предсталять своїх висуванців. Серед них і партія «УДАР Віталія Кличка».

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації "УДАР".

Щодо Партії Регіонів, то у неї є свій кандидат – голова обкому профспілок енергетиків Володимир Мельник і задля його просування не нехтують жодними засобами впливу. Місто енергетиків – Новодністоровськ – стратегічна ціль регіоналів і тут прагнуть тут встановити жорстокий контроль. Вже поступила вказівка «згори» посадити у крісло мера Новодністровська вказану кандидатуру. А проти інших сильних кандидатів застосовується і тиск, і адміністративний ресурс.

Так, розпочалася нова серія залякувань звільненнями з роботи. Раніше керівництво Дністровської ГЕС звільнило ударівця Юрія Морозова. Тепер загроза втратити роботу нависла над Ігорем Костишиним, який мав представляти партію «УДАР Віталія Кличка» на виборчих перегонах і протягом 2 років очолює Новодністровський міський партійний осередок. І хоча Ігор Костишин добре знає проблеми міста і довгий час готувався, щоб гідно представляти новодністровську громаду, врешті-решт він був змушений відмовитись під впливом даних обставин. Нагадаємо, це вже четвертий випадок тиску на ударівців в Сокирянах.

Попри це, самі жителі Новодністровська були і залишаються прихиьними до опозиційних сил. А тому УДАР готовий підтримати єдиного кандидата від об’єднаної опозиції, якого представлять 7 травня на акції "Вставай Україно!"

Джерело: www.opr.com.ua та udarbuk.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Один мер від профспілки енргетиків вже докирувавс в Новодністровську,що отримав 5 років тюрьми,тепер наступний хоче попробувати.

avatar

покурор

06 травня 2013 10:20

Відносно пропозицій трудових колективів, які висунули кандидатуру регіонала - як це нагадує такі ж звернення трудових колективів часів всенародно любимого "Леонида Ильича"!

avatar

Чернівчанин

07 травня 2013 16:20