Радикальна партія Ляшка на Буковині йде на вибори сімейним підрядом

Радикальна партія Ляшка на Буковині йде на вибори сімейним підрядом

24.09.2015, 23:53

Радикальна партія Олега Ляшка визначилася із кандидатами до Чернівецької міської ради та кандидатурою на посаду міського голови. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила голова чернівецької обласної організації Радикальної Партії Олега Ляшка Інга Маковецька.

"Відбулась конференція Чернівецької міської організації Радикальної партії Олега Ляшка. Запросили представників засобів масової інформації та представників міської виборчої комісії. Затвердили списки кандидатів в депутати до Чернівецької міської ради та кандидата на посаду Чернівецького міського голови. Це сорок два кандидата, які братимуть участь у боротьбі на округах, та перший номер виборчого списку, який також буде боротись за посаду міського голови. Список кандидатів в депутати міської ради від нашої партії очолює військовослужбовець, герой АТО Сергій Козак", - написла І.Маковецька.

Відбулася конференція партії. Голова РПЛ Інна Маковецька зачитала список, делегати проголосували, - прокоментував дійство сайт www.chas.cv.ua. Є багато відомих на Буковині прізвищ. А ще більше є тих, хто носить одне прізвище, одне по-батькові. Напевне, брати і сестри, а також батьки, діди і діти та онуки.

Чуйте самі:



1


КОМЕНТАРІ (1)

Я  "ЗА"  також, Фірташ дав добро!

avatar

Вася Продан

24 вересня 2015 21:27