РАДА-2014. Історія починається з вибору!

РАДА-2014. Історія починається з вибору!

16.10.2014, 18:03

26 жовтня 2014 року голоси українців визначать шлях країни після Революції гідності. Цей рік став віхою кардинальних змін у державі. На порядку денному не просто переобрання нового парламенту, а зміна історії. І на кону питання очищення влади, ефективної та відкритої політики новообраних депутатів.

Сайт РАДА-2014 /rada2014.com.ua/ створений для того, щоб допомогти виборцю розібратися, хто є хто серед кандидатів у народні депутати України, і зробити свідомий вибір.

РАДА-2014 – це простий інтерактивний інструмент візуалізації парламенту VIII скликання. Сайт дозволяє побачити «виворіт» кожного кандидата в депутати, оцінити потенціал членів партійної сили і скласти власну картинку майбутньої Верховної Ради України та «чистоти» народних обранців.

Оцінка кандидатів проводиться на підставі даних із відкритих джерел, які кандидати подали в ЦВК або надали за зверненням руху «Чесно». Розміщуючи інформацію про кандидатів у народні депутати, розробники проекту дотримуються принципів неупередженості, збалансованості, достовірності, повноти і точності поширюваної інформації.

Проект розроблений RAM 360° Agency за сприяння громадського руху «ЧЕСНО» та Українського кризового медіа-центру (УКМЦ).

1