Питання про обрання секретаря міськради Чернівців поки не піднімають

Питання про обрання секретаря міськради Чернівців поки не піднімають

17.12.2015, 13:50

Сьогодні, 17 грудня 2015 року, проходить 2 сесія Чернівецької міської ради VІІ скликання. Як відомо, на розгляд сесії виноситься 33 питання. Серед них, зокрема, такі:

 – Про Регламент Чернівецької міської ради VII скликання.

 – Про Положення про постійні комісії Чернівецької міської ради VII скликання.

 – Про затвердження Програми розвитку плавання в м. Чернівцях на 2016-2020 роки.

 – Про внесення змін до Програми розвитку туризму в місті Чернівцях на 2013-2016 роки, затвердженої рішенням міської ради VI скликання від 28.03.2013р.  793.

– Низка земельних, господарських та інших питань.

Зазначимо, питання ухвалення змін до програми розвитку туризму депутати вже встигли перенести на чергове пленарне засідання сесії.

На сьогоднішній сесії міської ради депутати також мали прийняти новий регламент та положення про постійні комісії. Однак, ці проекти рішень не були завчасно оприлюднені.

Тому депутати прийняли рішення розбити сесію на три пленарних засідання, і розглядати ці питання на останньому.

Окрім того, на цьому пленарному засіданні планували обрати секретаря та заступників мера Чернівців. Однак, вочевидь, це буде іншого дня.

Нагадаємо, раніше міський голова на брифінгу говорив про те, що до кінця року планує вирішити всі кадрові питання.

– До кінця року потрібно вирішити і всі кадрові питання, – зазначив О. Каспрук. – Це створення виконавчого комітету, обрання секретаря, заступників мера, затвердження регламенту міськради, положення про постійні комісії. Та багато інших питань, які цього року не були ухвалені. І звісно бюджет міста. Тому, думаю, депутати продуктивно і напружено попрацюють до кінця року.

На сесії міської ради VІI скликання представили керівника Чернівецької міської прокуратури Миколу Долотка.
 
– Відповідно до наказу Генерального прокурора України, у зв’язку із набуттям чинності перехідних положень закону про прокуратуру, прокуратури Шевченківського, Першотравневого, Садгірського районів у місті Чернівці припинили свою діяльність шляхом реорганізації та утворенням Чернівецької місцевої прокуратури. Її очолить старший радник юстиції Микола Долотко, – оголосив на сесії Олексій Каспрук.
 
Першим заступником керівника Чернівецької міської прокуратури призначено Олександра Кірика, заступниками – Костянтина Марусика, та Тетяну Скигар.
 
Микола Долотко з 2012 року до цього часу  очолював  прокуратуру Садгірського району міста Чернівці Чернівецької області.

Чернівецька місцева прокуратура має штатний розпис 52 одиниці

vidido.ua, http://promin.cv.ua/ та http://times.cv.ua/

1