Питання корупції і функціонування судової системи: у буковинському штабі Порошенка назвали першочергові проблеми, які слід гостро порушувати та негайно вирішувати

Питання корупції і функціонування судової системи: у буковинському штабі Порошенка назвали першочергові проблеми, які слід гостро порушувати та негайно вирішувати

03.04.2019, 18:44

Сергій Добржанський, перший заступник керівника Чернівецького передвиборчого штабу Петра Порошенка: результати не стали несподіванкою, готові перемагати!

-  Результати частково очікувані,  такий розклад по місцях я прогнозував і розумів. Тому сюрпризом для мене не стало,  що В. Зеленський зайняв перше місце, П.Порошенко – друге, а Ю.Тимошенко – 3. Такий результат показує, що є дуже велика кількість протестного електорату, що вилився у вигляді В.Зеленського, який говорить дуже гарні солодкі слова у фільмі. І тепер важливо, щоб він це показав, що саме та як планує зробити, якщо має намір стати президентом.

Тепер ми працюємо над тим, щоб перемогти у другому турі.  Тому що в нас є і здобутки, про які свідчить наш результат.  Але ми будемо враховувати й ті виклики, низку запитань, які треба гостро порушувати та негайно вирішувати. Питання корупції, судової системи – це ті затребувані суспільством першочергові речі. Також сподіваємось на більшу явку виборців у другому турі. Завдання перед штабом - лише перемагати, врахувавши попередні помилки. Зараз працюємо над формуванням комісій, щоб не було збоїв у роботі, - зазначив С.Добржанський.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (7)

Головне тепер прийняти курс боржомі...

avatar

Василько

03 квітня 2019 18:58

Хлопче хіба ти не зрозумів що людям набридли солодкі казочки і тому суспільство в такій недовірі до влади що виберуть цього клоуна авантюриста президентом, а Порох не зробив висновків після президенства бджоляра, якщо так бездарно просрав свого виборця! Люди жадали помсти за майдан але ні кого не посадили, народ хотів допомоги, його цінами на все влупили, люди подарували йому великою ціною владу, а він від корита свинарчуків не відірвав! Тому час старих-гнилих політиків минає і прийдуть нові люди, а сволоту треба позбавляти недоторканості !

avatar

123

04 квітня 2019 06:28

До цього влада тупо займалася мародерством, плодила корупцію, крала і т.п., а, якщо вони залишаться у владі, то будуть робити те ж саме. Тільки "гостро"!!!

avatar

Wolf

04 квітня 2019 08:56

Вже всіх задрали порошенки-яценюки, на смітник злодіїв.

avatar

Пурпак

04 квітня 2019 09:18

https://zik.ua/news/2019/04/04/na_bukovyni_pidrahuvaly_100_golosiv_peremig_zelenskyy_druga__tymoshenko_1544227 Порохоботи як завжди брешуть

avatar

Цинічний бандера

04 квітня 2019 09:46

Пане Сергію, тікайте ви вже з того "кубла". Вам цього не треба, ви сам не такий, як оточення бариги...

avatar

Дьордій

04 квітня 2019 10:19

Мародер не може бути президентом!!!

avatar

Чернівчанин

04 квітня 2019 13:03