Питання дороги до ринку 'Добробут' стало першим у порядку денному сьогоднішньої сесії міської ради

Питання дороги до ринку "Добробут" стало першим у порядку денному сьогоднішньої сесії міської ради

30.11.2016, 13:10

Нагадаємо, питання "Про скасування пункту 3.4.1. рішення виконавчого комітету міської ради від 10.06.2008 р. № 438/11, яким звільнено ТОВ «Інвест Альянс» від сплати пайової участі (внеску) замовника у створенні інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста" виносили ще на сесію, яка проходила 24 листопада. 

Але до його розгляду депутати взялися лише сьогодні на 18 сесії міської ради.

Доповідачем і ініціатором питання є Білик Ростислав Романович.

В проекті рішення йдеться, що у зв’язку нанесенням ТОВ «Інвест Альянс» суттєвих збитків територіальній громаді, цей пункт треба вилучити, дорогу віддати у власність міста. Депутати від фракції "Рідне місто" додають, Добробут має сплатити у фонд розвитку інфраструктури міста 400 мільйонів гривень

Ще раніше журналісти Інформаційного агентства АСС повідомляли, що нісенітницею та маніпуляціями такі заяви назвав керівник ринку "Добробут" Михайло Прозоровський. Він не розуміє, як депутати порахували кошти, що нібито заборгував ринок. 

" Рішення було прийняте, за нього голосували у 2008 році депутати, в тому числі , і сьогоднішні члени "Рідного міста". Протестів тоді не було. у 2008-му, до 600-річчя Чернівців ми перерахували місту 200 тисяч гривень, хоча ринок ще не почав будуватись. Я не хочу обговорювати із людьми, які нічого не зробили для міста, свій бізнес, " - сказав Михайло Прозоровський.

Проте депутати це питання на сесії розглядали недовго. Керівник ринку "Добробут" Михайло Прозоровський доповідав з цього питання російською мовою.

Олексій Каспрук оголосив перерву на 15 хвилин, щоб знайти Прозоровському перекладача.

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не розуміє він... Взяв би в руки калькулятор з українськими цифрами, а не москальсько-кланово-фронтовими, тоді б зрозумів!!! Теж зробив порівняння 200 тисяч і 400 мільйонів!)))

Бордюр неотесаний який зневажає і плюс в обличчя всім чернівчанам)))

avatar

Людмила Дудченко

01 грудня 2016 01:28