Сергій Обшанський: Не змогли 'порєшать' з інспекцією, ухвалили корупційне рішення  про демонтаж МАФів через депутатську  комісію

Сергій Обшанський: Не змогли "порєшать" з інспекцією, ухвалили корупційне рішення про демонтаж МАФів через депутатську комісію

07.10.2016, 22:51

Про наведення порядку в місті чернівецькі депутати говорили ще до призначення Сергія Обшанського начальником інспекції з благоустрою міста. Йшлося і про незаконно встановлені кіоски та павільйони по Чернівцях, і самовільно розміщену рекламу, і вивіски на різних закладах, які, мовляв, не мають естетичного вигляду. З появою Обшанського з’явилися і перші результати – по місту один за одним почали демонтовувати і МАФи, і вивіски, і рекламу. Сергій взявся за роботу всерйоз.

 Тепер це депутатам з ратуші не сподобалося.

На сесії міської ради вони вирішили начальнику інспекції заборонити примусовий демонтаж. Пропозицію вголос озвучив Ярослав Петришин, представник «Народного контролю», підприємець .

Депутати сперечались щодо доцільності, мер наголошував, що начальник інспекції завжди попереджає підприємців про наміри, та все-таки депутати міськради підтримали пропозицію Петришина. Пояснили це тим, що нібито дбають про захист прав підприємців.

Хоча про який захист іде мова, якщо демонтаж здійснюється лише тих об’єктів, у яких відсутні дозвільні документи або ж вони встановлені у заборонених місцях? Виходить, обранці народу захищатимуть права підприємців-порушників? У такому випадку, хто ж захищатиме права споживачів?

Кожен конкретний випадок розглядатиме комісія, яку створять у міській раді додатково. Ясна річ, до неї увійдуть депутати. І почнеться – одним заборонити, іншим дозволити. Інакше – для чого ж тоді створення такої комісії? А Чернівці – маленьке місто і ні для кого не секрет, який бізнес у того чи іншого депутата…


Сергій Обшанський прокоментував сьогоднішнє рішення депутатів міської ради щодо посиленого вивчення кожного випадку демонтажу павільйонів, кіосків чи реклами. 

 Начальник інспекції з благоустрою міста Чернівці Сергій Обшанський після сесії написав у ФБ, що уся робота його Інспекції побудована на: -ЗУ "Про благоустрій в населених пунктах"  - Положеня "Про Інспекцію з благоустрою м.Чернівці" "Протокольне доручення, за яке проголосували сьогодні - це втручання в роботу Інспекції та намагання впливати на дії про демонтаж незаконно встановленних МАФів в Чернівцях.

"Порєшать" з працівниками інспекції не виходить, то проштовхують питання демонтажу через депутатську постійну комісію. Вбачаю у такому рішенні корупційну складову.

Офіційно заявляю: всі незаконно встановленні МАФи , рано чи пізно, будуть демонтовані, це саме стосується і реклами без дозвільних документів! Крапка!" - додав С.Обшанський.

Джерело:  http://chv.tv/, http://see-life.biz/ та http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Обраний працював наче "добре", але своїх однопартійців він ЧОМУСЬ НЕ БАЧИТЬ, але тих хто проти кулявлобів - ті стоять в першій черзі на знесення чи відміну дозволу на торгівлю, навіть якщо у них все в порядку з документами!

Нехай заберет у своєї подружки і коханки Клхлової незаконно захоплену землю під стоянку на Гайдара (територія парку Жовтневий) !!!

Йому СЛАБО???

avatar

Людмила Дудченко

08 жовтня 2016 23:48