Пушкова подякувала Бурбаку, а чернівчанка - Каспруку

Пушкова подякувала Бурбаку, а чернівчанка - Каспруку

18.10.2016, 12:59

Начальник відділу охорони культурної спадщини подякувала народному депутату України Максиму Бурбаку  "за оперативне реагування на звернення відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради в частині розроблення порядку надання дозволів і погоджень в межах історичних ареалів історичних населених місць та на інших охоронюваних територіях". 

Допис відповідного змісту посадовець місцевого самоврядування розмістила на своїй сторінці у ФБ.

Нагадаєио, раніше  народний депутат України Бурбак застеріг чернівецьких чиновників від знищенням культурної спадщини на догоду депутатам-забудовникам з-під крила Фірташа-Борисова.

Тим часом, чернівчанка  Наталія Ротар подякувала Чернівецькому міському голові "за за проведення робіт по облаштуванню тротуарів і прилеглої до будинку проїжджої частини".

Свій допис чернівчанка також розмістила у ФБ.  

Шановний п. Олексій Каспрук! Мешканці будинку 9-А по Бульвару Героїв Крут щиро вдячні Вам за проведення робіт по облаштуванню тротуарів і прилеглої до будинку проїжджої частини. Окрему подяку висловлюємо депутату Чернівецької міської ради Сергію Грекову та підрядній організації, яка проводила дані роботи якісно та вчасно! Нарешті можу піти на роботу на підборах.

1