Пуршага приєднається до перекриття дороги у Кіцмані, якщо у понеділок її не почнуть ремонтувати (ОНОВЛЕНО)

Пуршага приєднається до перекриття дороги у Кіцмані, якщо у понеділок її не почнуть ремонтувати (ОНОВЛЕНО)

02.08.2019, 16:51

У Чернівецькій області протестувальники відновили рух автотранспорту в місті Кіцмань, де сьогодні відбувалася акція з перекриттям дороги.

У п’ятницю, 2 серпня 2019 року, у Кіцмані місцеві мешканці знову перекрили трасу, вимагаючи ремонту доріг. По пішохідному переходу безперервно переходили дорогу кілька десятків людей. Так активісти хотіли привернути увагу чиновників до необхідності ремонту автошляхів.

Люди вимагали ремонту дороги з Кіцманя до Ставчан та інших сіл північної частини району. У перекритті дороги брали участь переважно чоловіки зі Ставчан, а також з інших населених пунктів, - уточнює https://acc.cv.ua/.

Люди влаштовують такий протест вже другий раз цього тижня. Вперше  на пішохідний перехід у Кіцмані вийшли 31 липня близько 20 людей, які заблокували рух транспорту. Це відбувалося біля перехрестя вулиць Незалежності і Механізаторів.

Через сьогоднішній пікет на трасі Чернівці - Тернопіль утворився значний затор.

"Плануєте їхати через Кіцмань - об'їжджайте. Дорогу на Кастрілі знову перекрили", - попереджало у facebook "Вільне життя".

Як передає з місця події кореспондент molbuk.ua, активісти вирішили завершити свій пікет після того, як до Кіцманя прибув керівник управління капітального будівництва Чернівецької ОДА Олександр Пуршага.

За повідомлення журналіста, посадовець пообіцяв, що поточний ремонт доріг Кіцманського району почнуть проводити з понеділка, 5 серпня. 

Водночас Пуршага пообіцяв мітингувальникам, що у випадку, якщо роботи не проводитимуть, він особисто приїде до Кіцманя та приєднається до участі в акції з перекриттям вулиці.

Нагадаємо, пікет з блокуванням руху транспорту в Кіцмані розпочався учора, 1 серпня. Сьогодні мешканці Кіцманщини знову приїхали до райцентру перекривати дорогу.

Джерело: https://molbuk.ua/

1