Призначення в області робляться без погодження з Папієвим, - нардеп Бурбак

Призначення в області робляться без погодження з Папієвим, - нардеп Бурбак

01.05.2013, 01:36

Кадрові призначення в Чернівецькій області нині робляться без погодження з головою ОДА Михайлом Папієвим. Так прокоментував призначення начальником новоствореного упарвління Міндоходів в області "донецького" http://molbuk.ua/uploads/posts/2013-04/1367330657_timarzev.jpg[/thumb]]Олексія Тімарцева народний депутат від ВО "Батьківщина" Максим Бурбак.

- Призначення "хлопця з Макіївки" у Чернівецьку область — це вже звична кадрова політика нинішнього Президента, - вважає Максим Бурбак. - А ще свідчить про те, що думка Михайла Папієва у столиці нікого не цікавить. Адже він мав би пропонувати місцеву кандидатуру. Але і Козловський не був місцевим. Якщо губернатор має вагу — з ним погоджують кандидатури, якщо ні — то призначають, не питаючи думки.

Народний депутат Бурбак, який є членом Комітету ВР з питань податкової та митної політики розповів, що нещодавно вперше на засідання Комітету прийшов міністр доходів і зборів Олександр Клименко. Тоді Бурбак нагадав міністру, що Чернівецька обласна рада торік висловила недовіру начальнику податкової області Миколі Козловському. Нагадаємо, тоді недовіру підтримали і депутати від ПР, тобто Козловським були незадоволені і бізнесмени-регіонали.

Клименко пообіцяв враховувати при кадрових призначення думку громадськості та місцевого бізнесу.

Джерело: molbuk.ua

1