Привітання народного депутата Максима Бурбака з Днем перемоги

Привітання народного депутата Максима Бурбака з Днем перемоги

08.05.2015, 23:33
Шановні земляки, дорогі ветерани!
 
8 та 9 травня для України дні скорботи, пам’яті та гордості. Ми низько схиляємо голови перед жертвами нацистського режиму, перед усіма воїнами, які хоробро протистояли загарбникам. Ми щиро пишаємося, що наші діди та прадіди, наші воїни - українці з честю виконали свій військовий обов'язок, зробили свій вагомий внесок у звільнення європейських народів від нацистського рабства та стали тими героями, які вибороли перемогу у Другій світовій війні. Вони довели, що Україна – це країна самовідданих, мужніх людей.
 
Цього року в нашій державі започатковано нову традицію відзначення перемоги у Другій світовій війні. 8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій.
 
Приклади відваги та доблесті героїв тієї війни спонукають нас героїчно боротися і у сьогоднішній неоголошеній війні з російським агресором.
 
Низький уклін вам, дорогі ветерани, низький уклін усім, хто ціною неймовірних зусиль дав нам вічний урок мужності. І через багато десятиріч ми вчимось у вас відданості своїй країні та незламного духу у боротьбі за неї.
 
Україна боролася і перемогла у Другій світовій війні. Україна переможе й сьогодні!
 
1939—1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо.
 
Максим БУРБАКнародний депутат України
1


КОМЕНТАРІ (3)

Максим напевне ви забули, що 9 травня 2015 року виповнюється 70 років перемоги воїнів Червоної армії в Великій Вітчизняній війні! Соромно на угоду неукраїнців при владі ігнорувати історичні факти. Не всі зраджують пам'ять своїх батьків і дідів.

avatar

До Максима

09 травня 2015 08:59

от дурбецало, друга світова війна закінчилась 2-го вересня 1945 року. До чого тут 9-те травня?

avatar

Андрій

09 травня 2015 09:15

Андрію почитай книжки, є друга світова, а для наших батьків і дідів була Велика Вітчизняна війна! Нам зрозуміло Андрій, що Вам промили мізки неукраїнці при владі. Маємо надію, що Вас Андрію ще можна вилікувати...

avatar

До Андрія

09 травня 2015 22:25