Привітання начальника УСБУ в Чернівецькій області Руслана Сторожука  з Новим роком та Різдвом Христовим!

Привітання начальника УСБУ в Чернівецькій області Руслана Сторожука з Новим роком та Різдвом Христовим!

31.12.2016, 11:58

Дорогі краяни!

  Від імені керівництва та особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області сердечно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

  Сьогодні, в нелегкий для України час, ми сповнені рішучості задля виконання поставлених завдань і надалі докладатимемо всіх зусиль для збереження територіальної цілісності нашої держави, боротьби з тероризмом та іншими негативними проявами суспільства, захисту українського народу.

 Та попри всі труднощі, були у минулому році свої здобутки та свої радощі. Всі ми – кожен з нас – гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми служили, працювали та вчилися, кохали, народжували дітей, самі долали негаразди та допомагали іншим.

          Щиро вдячний Вам за надійну підтримку, адже лише спільними зусиллями нам вдалося зберегти на Буковині безпеку та суспільну злагоду!

  І перше, чого хочеться побажати в Новому році – мирного неба над Україною та спокою для її громадян. Нехай світло Різдва Христового вселить у наші серця віру, світлі мрії і сподівання.

 Здоров’я міцного Вам і Вашій родині. Злагоди, тепла, благополуччя та сімейного затишку. Нехай найсміливіші задуми і плани обов’язково здійсняться у 2017 році, тож бажаю сили і наснаги для нових звершень!

 З Новим роком і Різдвом Христовим!

 Слава Україні!

   Із щирою повагою, Руслан СТОРОЖУК, начальник УСБУ в Чернівецькій області

1