Привітання голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука з нагоди дня міста Чернівці

Привітання голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука з нагоди дня міста Чернівці

03.10.2015, 12:16

Дорогі чернівчани!

Сердечно вітаю вас з іменинним Днем рідного міста.

У всі часи Чернівці були особливим містом. Містом, яке дивувало світ високою культурою, неповторними архітектурними шедеврами і міцними традиціями взаємоповаги. І хоча Чернівцям довелось пережити чимало бурхливих історичних подій, все ж вдалось зберегти головне – унікальність, особливий дух та власну гідність.

Надзвичайно важливо, що нині, коли наша країна переживає складні випробування, у нелегкий для всіх громадян час місцева влада разом із мешканцями міста роблять все, щоб Чернівці розвивались та успішно реформували усі сфери суспільного життя. Переконаний, що це до снаги чернівчанам, бо вони об’єднані спільною ідеєю і метою – зробити рідне місто кращим, заможнішим, привабливішим. Важкі часи минуть і ми в мирі та злагоді будемо жити для добра і слави рідного міста.

Адже і Чернівці і ми, чернівчани, варті того, щоб до нас приїжджали, нами захоплювалися і поважали, бо маємо що показати світові,  маємо  свій чернівецький гонор.

Цього святкового дня хочеться побажати мешканцям міста миру і злагоди, міцного здоров'я, щастя, успіхів, добробуту і благополуччя, а містові -  розвитку і процвітання.

 З повагою

 Голова обласної

державної адміністрації                                                                Олександр Фищук

1