Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди  Різдва Христового

Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Різдва Христового

06.01.2019, 15:23

Дорогі краяни!

Нова радість стала!

Щиро вітаю вас з одним із найважливіших і найулюбленіших християнських свят - Різдвом Христовим. 

У ці святкові дні більшість буковинських домівок наповняться святковим настроєм, дзвінкою колядою, чудовими подарунками. І це прекрасно!

Адже ми відзначаємо день, коли Господь дав людям Сина Свого і людство отримало свого Спасителя. Адже коляда – це прославлення новонародженого Сина Божого, а сюрпризи і подарунки, які ми готуємо одне одному – це прояв нашої любові до ближнього. Адже наш настрій – це наша віра: в Бога, в Його плани щодо нас, в Його любов до нас.

Ні війни, ні голодомори не вбили в українцях Духу Різдва. За будь-яких обставин ми святкували народження Ісуса. Тож і сьогодні свято буде по всій Україні: і у своїх затишних оселях, і у скромних тимчасових помешканнях вимушених переселенців, і в українських храмах, і в бліндажах та окопах на передовій, і в білих лікарняних палатах… Пам’ятаймо про кожного нашого захисника, про кожну родину, яка чекає на повернення свого воїна, про кожну осиротілу через війну матір чи дитину, молімося за них усіх! Ісус народився задля кожного з нас!

Миру вам, дорогі буковинці, здоров’я міцного, душевного тепла, любові. Нехай кожному засяє Різдвяна зірка, і нехай у кожного трапиться своє особисте

Різдвяне диво!

Христос рождається! Славімо Його!

1