Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня незалежності України

Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня незалежності України

24.08.2017, 07:15

 Шановні краяни та поважні гості Буковини!

Дорогі співвітчизники!

 Від імені крайової представницької влади, від депутатів Чернівецької обласної ради, від себе особисто щиро та сердечно вітаю усіх вас з нагоди величного державного свята – 26-ї річниці Незалежності України!

Понад чверть століття тому над верхів'ями Карпат і чорноморським узбережжям Криму, над зеленим Поділлям і золотавою Слобожанщиною, по обидва береги прадавнього Сла­ву­тича - Дніпра засяяла незгасимим світлом зоря Незалежності - народилася соборна, суверенна європейська держава з гордим іменем  - Україна.

За час, що минув, наша Батьківщина пройшла нелегкий шлях, сповнений звитяжної боротьби та важкої праці на тернистій ниві державотворення. Сьогодні, як і двадцять шість років тому, маємо щодня, щохвилини не на словах, а на ділі доводити: Україна була, є і завжди буде рівною серед рівних, сильною з-поміж сильних цивілізованих, правових держав!

З  глибокою повагою та вдячністю вітаю з нагоди знаменного свята наших славних краян - учасників національно-визвольних зма­гань, героїв Майдану, ветеранів Другої світової війни, ветеранів та учасників АТО, волонтерів, громадських активістів. Завдяки пресвітлому Господньому Провидінню, вашому патріотичному  подвигу та дієвій участі в житті держави, суспільства, Буковинської громади наша незалежна Батьківщина гідно та мужньо протистоїть ворожій навалі, з кожним днем набирає життєвих сил, оновлюється та міцніє.

Щиросердно бажаю усім вам миру та щастя на рідній українській землі, цілющих Божих благословінь, земних благ та радощів життя, добробуту і процвітання!

Зі святом вас, шановні земляки!

З Днем Незалежності України!

Зі щирою повагою

 

Голова Чернівецької

обласної ради                                              Іван Мунтян

1