Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня незалежності України

Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня незалежності України

24.08.2016, 11:29

Дорогі буковинці!

    Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди величного свята – 25-ї річниці Незалежності України!

Сьогодні молода Українська Держава переживає найбільш відповідальний момент національної історії. Сотні тисяч кращих синів та доньок України зі зброєю в руках захищають свободу, соборність та незалежність Батьківщини на Сході нашої країни. Подвиги українських патріотів, їх мужність та звитяга надихають мільйони людей на підтримку та допомогу, що їх надає Україні увесь цивілізований світ.

Я переконаний, що разом ми спроможні подолати усі перешкоди на шляху до гідного життя в заможній та вільній сім’ї європейських народів. Тож нехай всепереможна сила Господньої десниці допоможе Україні вибороти кращу долю і пройти свій шлях до добробуту та процвітання!

З нагоди Дня Незалежності України бажаю вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку та цілющої Божої ласки, наснаги та успіхів на довгі і щедрі літа! Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Голова обласної ради Іван МУНТЯН

1