Привітання Голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня журналіста

Привітання Голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня журналіста

05.06.2016, 20:03

Шановні представники засобів масової інформації!

Дорогі краяни!

 Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро вітаю вас з нагоди Дня журналіста! Вас цілком справедливо називають совістю суспільства, адже як справжні лицарі слова, ви завжди готові стати на захист правди, нерідко наражаючи власне життя на небезпеку. Щоденно ви майстерно формуєте громадську думку та впливаєте на перебіг усіх політичних, економічних та суспільних процесів у нашій державі. Саме тому Українська держава вшановує вас та ваші здобутки на загальнонаціональному рівні.

На особливий пошанівок в наші дні заслуговують ті ваші колеги, які з ризиком для життя з честю виконують свої службові обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції на Сході країни. Їх громадянська позиція та особиста звитяга заслуговують на повагу та щире захоплення.

З нагоди професійного свята щиросердно бажаю вам, шановні друзі, міцного здоров’я, миру, родинного затишку та Господньої ласки. Нових звершень вам у благородній справі розбудови національного та регіонального медіа-простору, загального визнання ваших здобутків на тернистій ниві самовідданого служіння ідеалам свободи слова. Зі святом вас!

 Голова обласної ради                                                  Іван Мунтян

1