«Прикрути»: стало відомо, скільки Чернівці зекономили газу під час кризи

«Прикрути»: стало відомо, скільки Чернівці зекономили газу під час кризи

03.03.2018, 13:33

Глава "Нафтогазу України" Андрій Коболєв повідомив, скільки обласні центри та великі міста зекономили газу під час газової кризи і подякував усім українцям, що приєдналися до акції "Прикрути!". 

Глава "Нафтогазу України" опублікував на своїй сторінці в Facebook дані про економію газу по обласних центрах та великих містах України.

Судячи з фото документу, найбільше газу було зекономлено в середньому за годину в Дніпропетровську -32%, найменше в Рівному - 2%.

У Чернівцях показник економії становив 9% станом на 06.00 3 березня.

Згідно з даними таблиці, якщо 1.03 Чернівці споживали за годину 160 тис кубів газу, а 2.03 – 169 тис кубів, то на ранок 3 березня цей показник становив 154 тис кубів газу. 

«Прикрути»: стало відомо, скільки Чернівці зекономили газу під час кризи

"Українці – ви неймовірні! Дякуємо за вашу допомогу і підтримку", - написав Коболєв.

В суботу вранці президент Петро Порошенко заявив про стабілізацію ситуації з газопостачанням і повідомив, що Україна 2 березня скоротила споживання газу на 25 млн кубометрів, або на 14% березня скоротила споживання газу на 25 млн кубометрів, або на 14%.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Агов, НЕшановні представники влади! Коли ви були в опозиції, то верещали на всіх телешоу, що ГАЗУ ВЛАСНОГО ВИДОБУТКУ Україні за очі вистачає майже на все, а вже на підприємства ЖКГ і для потреб населення - й поготів. Вашими стараннями промисовість за останні 3-4 роки фактично знищена. Тобто, споживання газу різко зменшилося в цілому. ТО ДЕ УКРАЇНСЬКИЙ ГАЗ??????? За який ми також тепер платимо в 10(!) разів більше. ніж до 2014 р.???!!!!

avatar

Помнящий

03 березня 2018 15:15