Прихильники Путіна нападають на українців і в турецьких готелях, але в Криму вірять, що українські туристи незабаром повезуть туди гроші

Прихильники Путіна нападають на українців і в турецьких готелях, але в Криму вірять, що українські туристи незабаром повезуть туди гроші

14.02.2015, 13:49

Війна між Україною і Російською Федерацією проходить не тільки на Донбасі, а й на популярних курортах Туреччини, Єгипту і т. д.

Ось і сьогодні стало відомо про чергову масову бійку між українськими та російськими туристами в одному із готелі в турецькому місті Кемер. Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на російські ЗМІ.

Як і завжди в таких випадках, приводом для масової бійки між українцями і росіянами стали взаємні словесні перепалки про «Путіна», про «київську хунту», про «добровольців-ополченців» і про збройну агресію Росії в Україну...

В результаті всього цього у бійці взяли участь не тільки представники України і Росії, а практично всі туристи з інших країн, які в цей момент знаходилися там: Німеччини, Казахстану і Білорусі. Розлючених туристів заспокоювали кілька нарядів правоохоронців. Повідомляється, що серед туристів активну участь у бійці брали кавказці, які билися на боці росіян. Також їх підтримали білоруські та казахські туристи.

«Увечері після вечері з рясною випивкою» група націоналістично налаштованих киян стала скандувати мерзенне гасло «Москаляку на гілляку!». Ці нацистські вигуки викликали законне невдоволення російських туристів з Санкт-Петербурга, які зажадали зупинити це жахливе дійство. Проте українські націоналісти продовжували ображати росіян, ніяк не реагуючи на зауваження. Тоді, щоб напоумити націоналістів, в хід пішли кулаки і у конфлікт стали поступово втягуватися всі туристи, що відпочивали в готелі», - повідомляє одне з російських ЗМІ.  «Мордобій був просто до небес. Билися шезлонгами, стільцями, топили когось в басейні готелю. Приїхала велика кількість машин поліції. Це побоїще найбільше нагадувало «салун на Дикому Заході». Приводячи до тями українських націоналістів, російські туристи попутно надавали стусанів англійців і німців, які намагалися підтримати невдачливих провокаторів з України. Логічним завершенням конфлікту стало встановлення над готелем російського триколора», - ось як закінчилася ця історія за версією росіян.

Тим часом в окупованому Росією Криму все ще чекають, сподіваються і вірять, що жителі материкової частини України приїдуть і врятують туристичну галузь, пише Новий регіон. Так звана «міністр курортів і туризму» Олена Юрченко на нараді в Алушті розповіла про 400-450 тисяч туристів з материкової частини України, які, за її відомостями, відпочили в минулому році в Криму. «І це та цифра, яка говорить про те, що розірвати родові зв'язки, генетичні зв'язки, розірвати те, що було складено століттями, традиціями - неможливо. І я не просто вірю, я знаю, що прийде той час, коли Крим буде також затребуваний українськими туристами, як це було завжди», - сподівається «міністр» окупаційного уряду.

Джерело:  Експрес онлайн

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не повезуть, бо в українців УЖЕ НЕМАЄ ГРОШЕЙ не лише на туризм((

avatar

1

14 лютого 2015 18:17