«Приділю увагу соціальному захисту», - Михайло Павлюк про свою роботу на посаді першого заступника голови ОДА (ВІДЕО)

«Приділю увагу соціальному захисту», - Михайло Павлюк про свою роботу на посаді першого заступника голови ОДА (ВІДЕО)

12.05.2017, 21:06

Михайло Павлюк , перший заступник голови Чернівецької ОДА розповів журналістам Інформаційного агентства АСС, якою бачить свою роботу на новій посаді:  «Принципово важливим для мене буде взяти участь у роботі над збільшенням показників соціально-економічного розвитку нашої області. Розподіл обов’язків затвердить голова, я знаю точно, що велику увагу приділятиму соціальному та цивільному захисту. Є чимало проблем, тому очікую співпраці та партнерства із громадським суспільством, депутатським корпусом, звичайними громадянами. Мене цікавить, щоб наша область була на передових позиціях, де соціальні аспекти враховані.

Джерело: cайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (4)

Михайле, не говоріть не треба нічого обіцяти, бо ви нічого поки-що не знаєте, не вмієте і не знаєте, що треба робюити. Так що, "сопіть в дві дирки".

avatar

Юрій

13 травня 2017 19:20

Це хлоп,я бачить себе в роботі "над збільшенням показників". Для таких як оце новоспечене амбітне завжди головне паперові показники. Більше вони нічого не хочуть і не вміють. Чергова меблева маріонетка в ода, цей Павлюк.

avatar

велика увага

14 травня 2017 08:32

Думка збоку. А над чим працювати владі - квіти покладати та селфі публікувати?. Нормальний заступник, має завдання, ще розбереться. Жовч вбиває.

avatar

Сократ попередньому

14 травня 2017 15:42

Канєчно Павлюк ще розбереться! ще навчиться, ще дізнається, ще зрозуміє. Бо таки зараз, як не крутять татко-мамка, не відповідає їх мале займаній посаді. Ти правий, Сократ. Трохи соромно за владу, але що від тої влади сьогодні залежить окрім розпилу бюджету? Кому вона потрібна?

avatar

ще розбереться

15 травня 2017 15:19