Причетність до 'красноїльського побоїща'  сільського голови Їжівців міліція ще встановлює

Причетність до "красноїльського побоїща" сільського голови Їжівців міліція ще встановлює

31.01.2013, 22:18

21 січня 2013 року до чергової частини Сторожинецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від Мотреску Миколи Дмитровича, 1990 р.н. жителя смт. Красноїльськ про те, що в селі Іжівці на ґрунті неприязних відносин його побив Павел Микола Васильович, 1993 р.н. житель цього ж села.

Як повідомили в СГЗ УМВС України в Чернівецькій області, на місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції, яка задокументувала вказане правопорушення. Розпочато першочергові слідчо-оперативні дії. Згідно висновку проведеної експертизи Мотреску М.Д. заподіяні легкі тілесні ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.1 ст.126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України. Згодом прокуратура району перекваліфікувала вказане кримінальне правопорушення за ознаками ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Під час проведення досудового розслідування з’ясувалося, що 20 січня між Мотреску М.Д. та Павел М.В. на дискотеці в селищі Красноїльськ виник конфлікт, який переріс у бійку. Із повідомленням про побиття в селищі Красноїльськ Павел М.В. до Сторожинецького райвідділу звернувся 24 січня.

За цим фактом теж відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Причетність до цих подій голови Їжівської сільської ради та інших осіб наразі встановлюються.

Відкриті кримінальні провадження за вищевказаними фактами перебувають на контролі слідчого управління УМВС області. Триває досудове розслідування.

1