Прибічників і опонентів 'Фестивалю рівності' у Чернівцях зберуть за 'круглим столом'

Прибічників і опонентів "Фестивалю рівності" у Чернівцях зберуть за "круглим столом"

22.05.2018, 23:00

Відомо, що Чернівці з давніх давен славилися своєю толерантністю та терпимістю до різних національностей та соціальних груп. Відтак, події, що відбулись 19 травня поблизу громадського простору “Belle Vue”, а саме зрив Фестивалю Рівності радикальними угруповуваннями разом зі священнослужителями, були одноголосно засудженні як мером міста Олексієм Каспруком, рядом громадських організацій та мешканцями міста Чернівці.

Аби повернути Чернівцям реноме толерантного міста, у цю суботу, 26-го травня о 17:30, у тому ж таки (що символічно) громадському просторі “Belle Vue” відбудеться круглий стіл між представниками громадських грантових організацій, ЛГБТ-спільноти, та організаціями націоналістичного спрямування. Свою участь, зокрема, вже підтвердили ряд радикальних організацій, що взяли участь у подіях 19-го травня, представники духовенства, правоохоронні органи, а також мер міста.

 Головною темою заходу є співпраця патріотичних організацій з правозахисними для подальшої розбудови українського суспільства.

1