ПРЯМА МОВА: Каспрук обурений поведінкою Білика (ВІДЕО)

ПРЯМА МОВА: Каспрук обурений поведінкою Білика (ВІДЕО)

29.08.2016, 19:41

На традиційному понеділковому брифінгу Чернівецький міський голова Олексій Каспрук висловив своє обурення відсутністю на сесіях міської ради депутата-втікача Ростислава Білика.

Мер Чернівців Олексій КАСПРУК поцікавився у журналіста, видання якого близьке до оточення партії "Рідне місто", про місцезнаходження депутата Ростислава Білика. 

"Де Білик?" - із таким запитанням звернувся до журналіста видання"Чернівці Таймс" Захара Подкидишева, яке називають причетним до власності депутата Чернівецької міськради від фракції "Рідне місто"Василя Продана, міський голова Чернівців. 

«Де Білик? Чого на сесію не ходить? Як він не винен вже місяць. Треба, щоб прийшов, ми йому вже медаль «На славу Чернівців» йому дамо. Почесним громадянином зробимо, раз новий етап у нас наступає в житті»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальне провадження стосовно чернівецького депутата-втікача Білика закрила київська прокуратура (ДОКУМЕНТ)

Бурбак звернувся до першого заступника Луценка розслідувати, хто з прокурорів "злив" справу втікача Білика

На своїй сторінці у Фейсбці журналіст 1+1 Олег Тудан виставив скріншот офіційної відповіді прокуратури м. Києва на інформаційний запит. У листі повідомляється, що кримінальне провадження щодо депутата Чернівецької міської ради Ростислава Білика, якого підозрюють у підкупі виборців на місцевих виборах в 2015 році закрили, підозрюваного визнали невинним.

Джерело: molbuk.ua та ЧТВ

1