При Сербінчуку на 'Калинці' з 6 магазинів брали по 600 доларів, а гроші зникали

При Сербінчуку на "Калинці" з 6 магазинів брали по 600 доларів, а гроші зникали

14.11.2014, 18:09

Відновлений судом на посаді гендиректора Калинівського ринку Вадим Колегай є фігурантом справи, яку розслідує слідче управління УМВС Чернівецької області. Про це йшлося сьогодні на брифінгу у міській раді за участю представників влади і громадськості.

Зокрема, за словами представника УМВС, йдеться про шість магазинів, які належать місту і перебувають на балансі Калинки. Ці шість магазинів проводили торгівлю і платили по 600 доларів, однак гроші зникали і не потрапляли до міського бюджету.

Міліція вже має підтвердження вказаних фактів, але розслідування ще не закінчене.

Заступник гендиректора Вадим Колегай, відповідальний за торгівлю, був звільнений з посади, але поновився через суд.

Наразі В.Колегай на посаді ще не відновлений, бо не подав усі документи. Адміністрація ринку буде оскаржувати його відновлення на посаді в суді.

Керівник чернівецького Автомайдану Олексй Коломієць повідомив, що рішення про відновлення Колегая на посаді ухвалив суддя Першотравневого районного суду Ігор Іщенко. Цей же суддя, за словами Коломійця, зняв ареш з квартири, яку, на думку міської ради, незаконно отримав депутат міської ради Володимир Бешлей. Після цього Бешлей квартиру продав.

Олексій Коломієць заявив, що Автомайдан має намір поїхати до деяких суддів з метою люстрації і має сміттєві баки різних розмірів.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Всех бывших регионалов, в ЖОПУ.

avatar

Всех.

14 листопада 2014 21:21

Всем понятно что это "заказуха" Никонова против Колегая. Никонов лишних лет десять на воле ходит. Его аферы с захватом и "решаловы" миллионных афер по земельным вопросам знают все.

avatar

джинса

14 листопада 2014 22:43

Коломиец клоун. Тупой жадный вор. Народ дал ему правильную оценку на выборах. Брехун брехуном )))))

avatar

лексус за сто тысяч намайданил люстратор ))))

14 листопада 2014 22:45

Клан Яценюка не взмозі загарбати усе містом Че.Справедливе рішення суду це доказ того що клан Яценюка не має абсолютного впливу на суд. Значить є надія, що банда мародерыв Яценюка-Бурбака-Федорука не зможе грабувати місто як вони собі хотіли.

avatar

Ваня Ринжук

14 листопада 2014 22:50