Провокація однопартійців Добродомова біля 'Черемошу': у готелі спростували 'безсоромну брехню' депутата від партії 'Народний контроль'

Провокація однопартійців Добродомова біля "Черемошу": у готелі спростували "безсоромну брехню" депутата від партії "Народний контроль"

01.09.2018, 13:55

Відкритий лист Наталії Олексюк до громади міста Чернівці та області, ЗМІ та осередків політичних партій.

Вимушена звернутися до загалу з приводу ганебного наклепу особисто на мене від депутата Чернівецької міської ради (від партії "Народний контроль"), а також провокаційного заходу за участі представників цієї ж політичної сили, який відбувся 29 серпня 2018 року біля споруди готелю "Черемош". Дана політична спекуляція була одразу поширена деякими ЗМІ. Нині вважаю за потрібне розвінчати нагромадження безсоромної брехні, яка доводить жалюгідний інтелектуальний та моральний рівень певного народного обранця.

Вчора, коли весь український народ вшановував пам'ять героїв-вояків, загиблих у Іловайському котлі, деякі недолугі політичні ділки місцевого розливу влаштували шабаш, який більше нагадував рейдерський штурм підприємства, котре знаходиться у процесі ліквідації. Дана популістська акція проходила із застосуванням неприпустимих у цивілізованому суспільстві методів впливу на свідомість громадян та грубими порушеннями чинного законодавства України (ст. 13 Кримінального процесуального кодексу України, ст. 233 КПК).

Виходячи з вищезазначеного, сповіщаю всю спільноту про те, що інформація, оприлюднена та поширена одним з депутатів міської ради, є відвертим пасквілем та цілковитим фейком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОднопартійці Добродомова, які замовили залу у непрацюючому готелі, при владі у Чернівцях і сунуть кандидатку на секретарку, але корчать із себе опозицію, - думка

1. Я, Наталія Олексюк, не ніколи була та нині не вхожу до числа представників депутатського корпусу жодної з місцевих рад. Тим більше, не є членом жодної з партій, які діють на території України.

Відтак, роблю висновок, що горе-депутат Чернівецької міської ради, який геть не володіє інформацією та поводить себе, як справжній аферист, навмисно ввів в оману всю громадськість задля дешевого піару ціною честі та гідності сторонньої людини. (ЗМІ у будь-який час можуть перевірити правдивість викладених мною фактів та водночас недостовірність інформації, оприлюдненої даним політичним авантюристом).

2. Також повинна сповістити, що з лютого 2018 року, згідно регламенту процедури ліквідації підприємства, всі керівні повноваження та функції виконує спеціально призначений фахівець - ліквідатор. На території готельного комплексу перебувають лише деякі служби, які підтримують життєдіяльність будівді-споруди. Дізнавшись про безпідставні звинувачення з боку шоуменів від політики, волію задати наклепникам цілком резонні питання:

З ким персонально ви вели перемовини? 
Хто персонально та коли підписував відповідні договори з вашим політичним осередком, а також надавав належну звітну документацію? 
Про яку передоплату взагалі може йти мова, якщо наразі відсутня фінансова діяльність самого підприємства?
Невже ви, так звана, нова політична генераціє, настільки не поважаєте мешканців нашого міста та всіх громадян України , що у будь-який спосіб "згодовуєте" їм "жовтий" інформаційний непотріб?

3. Особливо цинічним виглядає політичне шоу від 29 серпня, зважаючи на його яскраве рейдерське забарвлення. Вчорашнє похапцем організоване партійне збіговисько має всі ознаки явної провокації та корупційної складової, зрештою націлених на дискредитацію та замовлений зрив процесу ліквідації підприємства.

4. Не виключаю того, що очільник вищезазначеної партії може не знати про кричущу профнепридатність та ймовірні фінансові обрутки конкретного депутата Чернівецької міської ради. Впевнена, що моє звернення, надіслане особисто керманичу цієї політичної сили, стане поштовхом для невтішних висновків щодо діяльності та низького кваліфікаційного рівня депутата, знахабнілого від свого статусу, зухвала поведінка та вчинки якого зводять нанівець роботу всієї структури у глобальному масштабі.

5. Окрім того, наголошую, що поширення даного фейку із сфальсифікованими посиланнями на мої персональні дані (через ЗМІ), паплюжать мою репутацію, негативно впливають на стан здоров'я та кардинально суперечать законам України. З огляду на вищевикладені факти, я маю всі підстави захищати свою честь та гідність у правовому полі.

Сподіваюсь, що спільно ми подолаємо ганебну практику штучного створення скандальних інцидентів через неправомірне використання персональних даних громадян України, оприлюднення наклепницьких матеріалів, а також організацію стихійних штурмів ліквідованих підприємств. Подібні варварські методи працюють не на користь будь-якої політичної сили, незважаючи на її рейтинг серед інших. Впевнена: невдовзі політичний цирк , влаштований у Чернівцях представниками однієї з партій, набуде всеукраїнського розголосу та отримає належну оцінку відповідних інстанцій.

З повагою: Наталія Олексюк.

Джерело: Туркомплекс Черемош

Нагадаємо, "ще за тиждень до запланованого приїзду Дмитра Добродомова у Чернівці ми домовилися про проведення зустрічі з чернівчанами у конференц-залі готелю "Черемош". Та вже у день зустрічі нам відмовили у наданні приміщення без пояснення причин. При цьому договір про користування був укладений, а аванс оплачений. Підозрюємо, що до цієї ситуації причетний генеральний директор готелю Наталія Олексюк, яка є депутатом від партії БПП", – цитує сайт партії депутата Чернівецької міськради від "Народного контролю" Івана Гончарюка.

1


КОМЕНТАРІ (1)

На превеликий жаль, партії типу "Народний контроль, "Самопоміч" на зміну старим злодіям ведуть у владу молодих злодіїв.

avatar

В. Козьмик

01 вересня 2018 19:35