Проти лідера буковинської 'Батьківщини' Івана Мунтяна скоєно провокацію

Проти лідера буковинської "Батьківщини" Івана Мунтяна скоєно провокацію

29.09.2012, 21:36

Заява голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна щодо провокації проти нього

Обласне управління МВС України поширило повідомлення щодо провокації, яку  застосували щодо мене опоненти у передвиборчий період з метою дискредитації.

Хотів би внести деякі корективи до інформації правоохоронців, яка містить певні неточності.

До офісу обласної організації партії ВО «Батьківщина» вчора прийшла мешканка Сокирянського району, виключена з нашої партії. Вона вчинила скандал, ображаючи працівників офісу і мене особисто, а зрештою почала звинувачувати у погрозах зброєю. Одразу заявляю: я ніколи не тримав в руках зброї, навіть в армії.

На моє прохання працівники офісу (а не скандальна відвідувачка) викликали правоохоронців, до того ж я сам зупинив автомобіль ДАІ, що проїжджав повз офіс, для того, щоб присутність людей в формі спонукала скандальну відвідувачку дотримуватися громадського порядку.

Після приїзду представників райвідділу міліції я наполіг на огляді  мого автомобіля та особистих речей, аби вони переконалися, що ніякої зброї в мене немає.  Відвідувачка уже в присутності міліціонерів продовжувала плутано звинувачувати мене у погрозах зброєю. Вона говорила то про автомат, то про пістолет. А після запевнень, що бачила зброю, нарешті зізналася, що лише  «думала», що та зброя є.

Ця жінка була виключена з партії за зверненням сокирянських партійців і після вивчення ситуації спеціальною комісією, адже неодноразово створювала конфліктні ситуації. І зараз її заяви не відповідають дійсності. У парторганізації вона виконувала роботу на громадських засадах. Тож ніяких коштів їй парторганізація не заборгувала.

Я співчуваю цій жінці, адже вона доволі часто не володіє собою і їй не вдається поводитися адекватно. А цим скористалися наші опоненти. Адже в Сокирянському районі влада давно протидіє  партії ВО «Батьківщина» усілякими способами, переважно незаконними. Адмінресурс, клонування опозиційних організацій, і ось нарешті  брудні технології – це вже звичні методи боротьби проти нашої партії.  Вчорашній випадок є навмисною і замовною провокацією.

Я вдячний тим працівникам міліції, які виїхали на місце  події і оформляли покази, діяли чітко і спокійно, відповідно до ситуації.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Добродійку Наталію (відвідувачку офісу) потрібно пролікувати терміново  в невропатолога поки не пізно, бо може так статися що прийдеться звертатися до психіатра.  Невже її  рідні, друзі цього не розуміють, а непорядні люди використовують цю жінку в своїх брудних  справах. Не по людськи якось.

avatar

Олена

29 вересня 2012 22:31

що за висмоктана міліцією з пальця інформаційна "бомба"? Зброя була чи нє? Як нє - то які можуть бути повідомлення міліції? Перекази брєда псіхованої тітки? Харабара, очевидно, знов забув, що міліція - поза виборами!

avatar

без 5 хвилин генерал

29 вересня 2012 23:11