Проти керівника управління освіти розгортають публічну політичну кампанію і формують «ворога» в її обличчі, - секретар Чернівецької міської ради Марина Кирилюк

Проти керівника управління освіти розгортають публічну політичну кампанію і формують «ворога» в її обличчі, - секретар Чернівецької міської ради Марина Кирилюк

20.09.2023, 08:28
Секретар Чернівецької міської ради Марина Кирилюк висловила публічну підтримку керівнику управління освіти міської ради Ірині Ткачук (Iryna Tkachuk-Kobelia). За словами посадовиці, вона вивчила ситуацію з усіх сторін і по результату висловлює свою підтримку Ірині Ткачук.
 
З-поміж спільних з Іриною Ткачук справ у минулому секретар міської ради Марина Кирилюк назвала, зокрема,  створення Центру реформ та розвитку.
 
Задовго до того, як Марина Кирилюк та Ірина Ткачук стали частиною крутої команди, яка прийшла розвивати Чернівці разом з міським головою Романом Клічуком, BukNews опублікував десятки критичних матеріалів, підготовлених Центром реформ та розвитку про стан справ у чернівецькій господарці та шляхи вирішення проблем та засвідчує їхню глибоку аналітичність та прогресивний зміст.   
 
Публікуємо текст заяви Марини Кирилюк
 
Поки на своїх плечах наші Герої тримають фронт і відвойовують кожен сантиметр нашої землі, скроплюючи їі своїм потом і кров'ю, - ми маємо бути націлені на розвиток міста, зокрема на навчання дітей.
Вони майбутнє нашої країни.
Не ми, а наші діти.
Ми з вами - це вже сьогодення та історія.
Тому, коли у нас в Чернівцях останній тиждень почали роздмухувати ворожнечу навколо одного кадрового питання щодо працівника освіти - хочу чітко зазначити: чернівчани, не на часі…
Вивчила ситуацію з усіх сторін і по результату висловлюю підтримку керівнику управління освіти міської ради Ірині Ткачук (Iryna Tkachuk-Kobelia).
Хочу зараз більше написати про моє ставлення до керівника управління освіти, оскільки бачу, що розгортають публічну кампанію проти неї і формують «ворога» в її обличчі.
Ми з Іриною дуже давно знайомі, пройшли разом багато проектів, створили Центр реформ та розвитку, стали частиною крутої команди, яка прийшла розвивати Чернівці разом з міським головою, Романом Клічуком
Іра - професійна, прогресивна, принципова і націлена на результат
Сьогодні освіта наших дітей потребує змін і швидкого, гнучкого прилаштування до нових реалій.
Наші діти кардинально відрізняються від нас: їм потрібний новий формат навчання.
Ірина, впроваджує зміни, поряд з нею потужна команда освітян міста, які готові приймати виклики і надавати найкращу рівень послуг для навчання дітей.
І найголовніше: Ірина - мама трьох дітей, які також відвідують наші садочки, школи. Вона не з чуток і розповідей знає про процес навчання в місті.
Попереду дуже багато стоїть завдань перед управлінням освіти. Наші діти мають навчатись в належних умовах і отримувати найвищий рівень якості освітніх послуг.
І на мій погляд, Ірина Ярославівна з освітянами міста гідно справляється з покладеними на них обов'язками, належним чином виконують поставлені завдання.
 

Марина Кирилюк 

 

Нагадаємо, напередодні у Чернівцях створили петицію щодо висловлення недовіри діям очільниці управління освіти Чернівецької міськради Ірини Ткачук.

Відповідне звернення з'явилося на сайті е-петицій.

Авторка петиції Наталія Романюк. У петиції вимагають переглянути призначення Ірини Ткачук на посаду очільниці управління освіти.

1