Протест банківських вкладників та мітинг українців проти підвищення тарифів на комунальні послуги - ланки плану Кремля щодо дестабілізації ситуації в Україні, - СБУ

Протест банківських вкладників та мітинг українців проти підвищення тарифів на комунальні послуги - ланки плану Кремля щодо дестабілізації ситуації в Україні, - СБУ

11.11.2016, 17:47

У Службі безпеки України (СБУ) розповіли, що російські спецслужби планують дезорієнтувати українську громадськість масовими акціями протесту, щоб скомпрометувати Україну в очах європейських партнерів.

Про це на брифінгу повідомив начальник департаменту захисту національної державності СБУ Анатолій Дублик, передає УП.

В СБУ заявили, що основною метою організації заворушень став безвізовий режим між Україною та ЄС, який з'явився на горизонті. Служба зовнішньої розвідки України отримала дані про старт компанії щодо дестабілізації обстановки в Україні, яка запланована Росією на 15 листопада. Цю гіпотезу підтверджує і розсекречена інформація електронної пошти радника президента РФ Владислава Суркова, яка отримала кодову назву "Шатун".

За словами Дублика, в Росії зробили ставку на протест банківських вкладників, який повинен відбутися 15 листопада. Його продовжить через 2 дні мітинг українців проти підвищення тарифів на комунальні послуги. У РФ реалізацією плану керує перший заступник Суркова Інал Ардзінба.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Це не Росія дестабілізує і провокує такі мітинги і акції протесту, а сама ж наша українська злочинна влада, яка довела народ за межу бідності і поклала в умови на грані виживання!!!

avatar

Людмила Дудченко

11 листопада 2016 17:40

Ну да. Если зарплата МЕНЬШЕ, чем счет за ЖКХ услуги - не смей пикнуть, иначе - агент Кремля

avatar

Банду геть!!!!!!!

11 листопада 2016 23:29

Шухер!Русские идут.Дежа вю.

avatar

Муля Черновицы

12 листопада 2016 14:00