'Просто плювок в обличчя всім нам. Нахабний і зверхній плювок': чернівчани коментують рішення виконкому про передачу на 10 років приміщення колишнього кінотеатру «Україна» релігійній громаді

"Просто плювок в обличчя всім нам. Нахабний і зверхній плювок": чернівчани коментують рішення виконкому про передачу на 10 років приміщення колишнього кінотеатру «Україна» релігійній громаді

17.05.2019, 22:49

Чернівчани активно коментують голосування семи членів виконкому Чернівецької міської ради за те, аби передати приміщення колишнього кінотеатру «Україна», що на вулиці Ольги Кобилянської, 51, 53, в оренду релігійній громаді терміном на 10 років. 

- Навіть я, з усім моїм тотальним скепсисом щодо цих людей, не чекала такого цинізму. Є петиція, є робоча група, є журналістські публікації і резонанс врешті-решт... Кожен із тих, хто проголосував, добре все це знає, знає, що громада почала об'єднуватись навколо цього об'єкта, що має ідеї і надії... Просто плювок в обличчя всім нам. Нахабний і зверхній плювок, - вважає журналістка Оксана Драчковська. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан, Антоніна Бабюк, Босовик, Проданюк, Шешур, Ковтун та Горбатюк санкціонували передачу приміщення кінотеатру «Україна» церкві «Еммануїл»

- Непростий день. Визнаю. Незламність дається важко. Але не мовчатиму, - оприлюднила власну позицію начальник управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко. - Плювати в очі і казати, що йде дощ, перебивати людину і казати, що має право, бо є членом виконкому, ігнорувати чернівчан, які проти того, щоб в центрі Чернівців була церква як мінімум впродовж десяти років , і повністю нехтувати правом чернівчан змінювати місто шляхом електронної петиції , казати, що Чернівці християнське місто і автоматично інших людей вважати антихристами , - це все вищеперелічене стосується тих семи членів виконкому , які сьогодні з другої спроби таки віддали релігійній громаді на довгострокову десятирічну оренду - колишній кінотеатр « Україна «! Ганьба і сором!!! Скажіть , в якій реальній площині Ви живете ?! Які цінності духовні маєте?! І чим керуєтеся , коли зневажаєте думку чернівчан ?! Розумію , питання в небо. Розумію, всі підводні течії і чиї вуха стирчать у цій історії ... Не розумію лиш одного - невже Ви думаєте, що карма не розверне усе догори дриг‘ом?! Адже за все у цьому житті доведеться відповідати. Я не суддя і не Бог! Але звикла вголос говорити правду! Тепер все у руках чернівчан - проковтнуть чи ні - поживемо - побачимо ! П. С. Навмисне кидаю під постом світлину у вишиванці! На ній в мене аналогічні емоції за незаконне земельне рішення ... Боже , врятуй Україну !

1


КОМЕНТАРІ (2)

На хрєна тоді такі депутати, такі члени виконкому??? Гнати взаший!!!

avatar

Джуніор

18 травня 2019 08:13

Дійсно поспішили. Треба було ще декілька років зачекати і питання би самореалізувалось. Споруда розвалилась би і по всьому. Так робляДь буковинські хазди від дупи і до ...зди!!!

avatar

Wolf

19 травня 2019 09:40