'Пропозиція була занадто несподіваною, і визнаю чесно - неприємною', -  заступник голови Чернівецької ОДА, якого Фищук має намір звільнити

"Пропозиція була занадто несподіваною, і визнаю чесно - неприємною", - заступник голови Чернівецької ОДА, якого Фищук має намір звільнити

24.02.2016, 01:07

Заступник голови Чернівецької ОДА Руслан Сенчук повідомив деякі подробиці радикального кадрового рішення голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука

- Друзі, всім доброго вечора. Ви, мабуть, вже знайомі з заявою О.Фищука про звільнення заступників. Для того щоб упередити численні запитання «Що сталося?!?». Подам свою версію розвитку подій, - написав Руслан Сенчук.

Початок лютого на Буковині видався занадто емоційним та насиченим подіями – численні мітинги, перекриття доріг та пункту пропуску, блокування фур та візити «політичних екскурсантів» до Чернівців. Це все відбувалося на фоні загострення політичного протистояння в Києві – звіт та можлива відставка Уряду, річниця трагічних подій на Майдані та спроба маргіналів влаштувати «Майдан -3».

Всі очікували, що має бути якась реакція влади на ці події. І в першу чергу всі очікували дієвої реакції голови ОДА.

Перший «дзвіночок» пролунав у понеділок на апаратній нараді коли О.Фищук заявив, що прийняв рішення про кардинальні кадрові зміни. Однак те, що вони будуть настільки кардинальними не очікував ніхто. Сьогодні перед прес конференцією голова ОДА запросив нас, заступників до кабінету, подякував за роботу та сказав, що прийняв рішення про нашу заміну. Ми погодилися. Дискусії не було, пропозиція була занадто несподіваною, і визнаю чесно - неприємною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фищук прощається з Кулішем, Усиком та Сенчуком

З першого дня роботи в ОДА я не мав ілюзій, що ця робота буде тривалою. Я також залишаюся переконаний, що таку інституцію як адміністрації необхідно докорінно змінювати. Сподіваюся, що процес децентралізації, який розпочався рік тому буде незворотнім і за рік-два адміністрацій не буде взагалі. Тому «морально» до звільнення я був готовий. Вірю, що зможу реалізувати себе в будь якій сфері – громадській, політичній, бізнесі чи в іншій. 

За цей рік роботи в ОДА я здобув значний досвід. Хочу подякувати тим працівникам, які добросовісно працювали, переконався що в ОДА є достатньо фахових працівників, які можуть виконувати поставлені завдання. Однак постійні зміни їх дезорієнтують. Всі живуть в перманентному очікуванні змін – зміни законодавства про держслужбу, зміни структури, зміни заробітної плати, зміни керівництва. Це все втомлює людей і багато хто не витримує такого ритму роботи. За цей рік були певні досягнення, звичайно, що є й недопрацювання. Але про це, сподіваюся, ще буде час прозвітувати.

Дякую всім за дзвінки та підтримку, єдине що попрошу не вступати в діалоги з ботами. Хто хоче щось сказати добре, або вказати на недоліки прошу робити це відверто на моїй сторінці. Колеги-журналісти, вибачайте, – я зараз не готовий коментувати своє звільнення. Занадто багато емоцій. Розумію, що в сьогоднішній час вони зайві, не хочу щоб кадрові перестановки в ОДА знову використовували для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в краї. Процес звільнення так само як і призначення може тривати певний час, інколи до двох місяців. Планую до моменту остаточного вирішення питання працювати в звичному режимі – досить багато справ ще необхідно завершити на цій посаді.

Як радять корінні чернівчани «в будь якій незрозумілій ситуації – лягай спати», скористаюся їхньою порадою - завтра о 6.00 підйом і на роботу. Завтра я в.о.голови – може теж звільнити когось? - пожартував насамкінець заступник голови Чернівецької ОДА Руслан Сенчук.

1


КОМЕНТАРІ (1)

до чого цей текст???  похизуватись що завтра в.о. голови???, чи щов 6 пиідйом??? до вашого відома 80 відст україни встає в 6 ато і раніше, для того щоб встигнути щось заробити щоб хоть щось додому принести, бо ті здобутки що ВИ напрацювали люди відчувають по своїм кишеням!!!!!!!!  

avatar

неа

24 лютого 2016 09:17