Прокурори хизуються, що не дали Чернівецькій міськраді умикнути земельну ділянку «Львівської залізниці»

Прокурори хизуються, що не дали Чернівецькій міськраді умикнути земельну ділянку «Львівської залізниці»

22.01.2013, 14:48

        Чернівецька прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері  встановила, що Чернівецька міська рада  ще 27.11.2008 року незаконно винесла рішення про  надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки безоплатно у власність громадянина Б. А дана земельна ділянка  перебуває у користуванні  ДТГО «Львівська залізниця» та використовується для належного функціонування залізничного транспорту. З метою попередження заподіяння матеріальних збитків державі на дане рішення прокуратура внесла протест, який згодом міською радою був безпідставно та необґрунтовано відхилений, - повідомили www.buknews.com.ua у прес-службі прокуратури  Чернівецької  області.

          - Тоді ми звернулися до суду з позовом про скасування даного пункту рішення сесії міської ради, - розповідає прокурор Чернівецької прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Олексій СТРИЖАКОВСЬКИЙ. - Даний позов прокурора 08.06.2012 року Шевченківським районним судом м. Чернівців  задоволено повністю з постановленням питання про скасування зазначеного рішення Чернівецької міської ради.  Незважаючи на це  міська рада, не погоджуючись з рішенням суду, з надуманих мотивів подала до Вінницького апеляційного адміністративного суду свою апеляцію. І ось нещодавно цим судом апеляція Чернівецької міської ради була відхилена як безпідставна та не обґрунтована, і як така, що суперечить вимогам закону з земельних питань. А рішення Шевченківського районного суду м.Чернівців, яким позов прокурора задоволено, залишено без змін.

         Таким чином  Чернівецькою  прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері попереджено незаконне надання та вилучення земель із користування ДТГО «Львівська залізниця».

1


КОМЕНТАРІ (1)

как говорят - "еще не вечер"

и "смеется тот кто смеется последний "

avatar

Олександр

23 січня 2013 09:13