Прокурор Чернівецької області Якимчук хоче, щоб його підлеглі прозріли

Прокурор Чернівецької області Якимчук хоче, щоб його підлеглі прозріли

28.07.2016, 00:36

Прокурор Чернівецької області Микола Якимчук дав місяць прокурорам місцевих прокуратур Буковини на те, щоби вони продемонстрували більш якісну роботу.

Про це Якимчук заявив сьогодні на координаційній нараді керівників правоохоронних органів, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Зокрема прокурор звернувся до керівників місцевих прокуратур із запитанням, чому ті не звертають увагу на незаконні лісопилки і кар’єри та нелегальні гральні заклади.

"Звертаюсь до керівників місцевих прокуратур! Невже Ви не бачите, що відбувається на Ваших територіях, не бачите незаконних лісопилок та кар’єрів, нелегальних ігрових автоматів?". У Вас є місяць часу, щоб реалізувати Ваші напрацювання і доповісти мені про конкретні результати роботи. Впевнений, що принципову оцінку бездіяльності підлеглих працівників нададуть і керівники усіх – без винятку – правоохоронних органів області.", - заявив Якимчук.

Водночас у прокуратурі занепокоєні збільшенням удвічі кількості розбійниї нападів, а також крадіжок у Кіцманському, Сокирянському, Кельменецькому та Сторожинецькому районах.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Можливо в ліс ходити й страшнувато. Але невже страшно перевірити, що, як і чому по завищених цінах закупили для ремонтів шкіл шляхом проведення централізованих закупівель, про що мається чимало публікацій в обласних інтернетвиданнях. І чому не проведено закупівлі безпосередньо в ділерів, а в посередників?

avatar

чИТАЧКА

27 липня 2016 23:02