Михайлішин провокує соціальний вибух: проїзні квитки від кандидата в мери є нелегальними, перевізники прогнозують скандали у маршрутках

Михайлішин провокує соціальний вибух: проїзні квитки від кандидата в мери є нелегальними, перевізники прогнозують скандали у маршрутках

19.10.2015, 18:05

Частина чернівецьких пенсіонерів, яким напередодні виборів роздають від кандидата у мери Віталія Михайлішина так звані соціальні проїзні на безкоштовний проїзд у громадському транспорті, вірять, що ці квитки в будь-якому разі будуть дійсними з першого грудня.

Про це кореспондентові molbuk.ua розповіла директор ПП "Багіра"Павліна ХРАПЧИНСЬКА

-Бабусі-пенсіонери тицяють нашим водіям ці проїзні, нахваляючись, що проголосують за Михайлішина і з першого грудня їздитимуть безкоштовно у маршрутках, - каже Павліна Храпчинська. – Важко уявити собі, що почнеться у грудні! Це будуть безперервні скандали у маршрутках! Люди будуть доводити водіям, що мають право їхати безкоштовно, водії дратуватимуться… Насправді ці проїзні квитки є нелегальними. Такі послуги мають оплачуватися. Для того, щоби перевізники перевозили задарма пільговиків, потрібно з нами укласти додаткову угоду. Щоби роз’яснити людям усі ці речі, представники Асоціації перевізників Чернівців влаштують прес-конференцію для ЗМІ. Наскільки мені відомо, таких соціальних проїзних по місту роздали 20 тисяч. 

Джерело: molbuk.ua

ДОВІДКОВО:

  Чернівецький прес-клуб реформ  має за честь запросити Вас взяти участь  у     засіданні, яке відбудеться у вівторок, 20 жовтня 2015р. в прес-залі Офіс-Центру(вул.Шевченка, 28,  1-ий поверх).

 Початок: 13:00 год.!!!

 «Соціальний популізм: хто  і для чого знищує громадський транспорт  у Чернівцях?»

 Учасники діалогу з пресою: заступник голови Асоціації перевізників Чернівців п.Микола Альбота,  директор ТОВ «Тарас 2002» п.Валерій Максименко, директор ТОВ «Денисівка-1» п.Віталій Дзюбак,  юристи, громадські діячі.   

1


КОМЕНТАРІ (4)

А що каже Михайлишин? Якщо це не чийсь фейк, а справді підкуп виборців, то зняти його до біса з виборів, хай не каламутить. Якщо ж йому всю цю муть приписали, то хай публічно спростує на завтрашній пресі чи в інший спосіб...

avatar

Міхал

19 жовтня 2015 18:52

Який вибух? 

Панове перевізники ви що провокуєте жителів міста? 

У державі є і діє Закон про пасажирські автомобільні перевезення. На підставі даного Закону ви  на конкурсі отримали право від ЗАМОВНИКА, яким є Чернівецька міська рада, на підставі ДОГОВОРУ із ЗАМОВНИКОМ, обслуговувати певні маршрути. ЗМІНИ до умов ДОГОВОРУ дійсні за погодженням СТОРІН у письмовому виді. Безоплатно вас ніхто не змусить нікого возити. Інша справа у чесному обліку виконаної роботи, але цевже інша тема.

avatar

Чернівчанин

19 жовтня 2015 19:23

А що в міському бюджеті виділені гроші на компенсацію такого проїзду 20 тисячам пільговиків? Обраховано кошторис? Визначено, які видатки скоротити, щоб компенсувати цю аферу?

avatar

Кирило-чернівчанину

19 жовтня 2015 21:52

Кирилу.

Кошторис затверджують депутати яких ми обираємо. В минулому році попри затверджений кошторис виконавчою владою на чолі із п. Каспруком не використано біля 70 міліонів грн. В цьому бюджетному році, якщо вірити засобам масової інформації, набігає сума біля 100 млн. грн.

Було б бажання, а кошти завжди можна відшукати. 

avatar

Чернівчанин638

19 жовтня 2015 22:26