Програми кандидатів: у кожного своя родзинка! Стриманий Федорук обіцяє боротися із 'смотрящімі', Михайлішин написав програму майже професорською мовою, філософ-співак Віталій Ткачук пише, що його програма обгрунтована провідними філософськими вченнями, а всі ми  ' бігаємо по колу, у пошуках здобичі, щоб прогодувати свою родину'  (нагадаємо річний заробіток Віталія перевищує двісті тисяч гривен (згідно декларації), а його родина отримує ще більше 400 тисяч гривень)

Програми кандидатів: у кожного своя родзинка! Стриманий Федорук обіцяє боротися із "смотрящімі", Михайлішин написав програму майже професорською мовою, філософ-співак Віталій Ткачук пише, що його програма обгрунтована провідними філософськими вченнями, а всі ми " бігаємо по колу, у пошуках здобичі, щоб прогодувати свою родину" (нагадаємо річний заробіток Віталія перевищує двісті тисяч гривен (згідно декларації), а його родина отримує ще більше 400 тисяч гривень)

17.08.2012, 00:22

фото http://molbuk.ua

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД  ВО «БАТЬКІВЩИНА» ПО ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ

№ 201

 Я, Федорук Микола Трохимович, підтримую встановлення влади народу над Президентом і депутатами через закони про імпічмент президента Януковича та закон про відкликання народного депутата, якщо останній не виконує своїх зобов’язань.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом і Об'єднаною опозицією «Батьківщина», беру на себе такі зобов'язання:

1. Вступити до фракції Об'єднаної опозиції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання та не виходити з неї протягом дії мандату, наданого мені виборцем.

2. Голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів.

3. Особисто проголосувати за закони, спрямовані на виконання Програми Об'єднаної опозиції, зокрема за закон про процедуру імпічменту, за імпічмент Януковича та за закон про відкликання народного депутата.

4. Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно свою декларацію про доходи та видатки.

У разі невиконання цих зобов'язань присягаюся написати заяву про складання депутатських повноважень.

Я йду у депутати, щоб сприяти встановленню принципів, які запропонувала Об'єднана опозиція: Справедлива держава, Чесна влада, Гідне життя.

Я зроблю все, щоб звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, усіх політичних в'язнів, припинити політичні репресії.

Кожен громадянин країни достойний гідного життя. Тому я підтримую Програму Об'єднаної опозиції  щодо стимулювання економіки.

Людина має отримувати зарплату, яка відповідає сучасним потребам: прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата будуть доведені до 2400 грн., зарплата бюджетників буде збільшена щонайменше вдвічі.

Будуть встановлені однакові правила нарахування пенсій для всіх та скасовані спеціальні пенсії. Її розмір буде залежати від трьох чинників: трудового стажу, умов праці та заробітку.

Ми гарантуємо усім доступність до якісної, сучасної освіти, встановимо законом обсяг медичних послуг, що надаватимуться безкоштовно.

У бідному суспільстві не повинно бути багатих посадовців, їх пільги будуть скасовані, а витрати на утримання органів влади будуть скорочені удвічі.

Ми проведемо антикорупційну люстрацію - перевірку відповідності витрат і вартості майна чиновників задекларованим доходам.

Суд, прокуратура, міліція будуть захищати права людей, а не порушувати їх. На посади суддів мають прийти молоді, освічені громадяни.

Ми повернемо народу розкрадене. Проведемо ревізію результатів державних закупівель та приватизації, здійснених нинішньою владою.

Я зроблю все можливе для захисту української мови як основи державності. Я бачу Україну повноправним членом Європейської спільноти і працюватиму для цього.

Я беру на себе зобов'язання перед своїми земляками домогтися:

1) Утвердження в місті місцевого самоврядування. Виступити з законодавчою ініціативою про проведення в Чернівцях виборів міського голови  та перевиборів міської ради. Містом повинні керуватися авторитетні городяни, а не «авторитети» і «смотрящі».

2) Покращення якості і зменшення собівартості питної води у м. Чернівці за рахунок будівництва Прутського водозабору.

3) Щорічного виділення державних коштів на реставрацію та підтримання в належному стані об’єкту світової спадщини ЮНЕСКО – головного корпусу Чернівецького національного університету.

 Передвиборна програма кандидата у депутати в одномандатному окрузі №201 Михайлішина Віталія Михайловича

 

Фото http://citi.cv.ua

 Я народився в Чернівцях, люблю свою рідну землю, і, переконаний, що маю можливість весь свій досвід, свою енергію, своє натхнення, завдяки яким мені вдалося робити більш заможним та комфортним рідне місто, спрямувати на те, щоб Україна стала квітучою державою, де проживають здорові та щасливі люди.

Я йду до Верховної ради України, незмінно керуючись принципами:

–     рівності усіх громадян перед законом;

–     розподілення влади між центром та регіонами, надання реальних важелів для фінансової незалежності місцевих громад;

–      стимулювання національного виробництва товарів та послуг в усіх без виключеннях галузях економіки;

–      позаблокового статусу України, дотримання європейського вектору розвитку державних інституцій та системи забезпечення прав і свобод громадян;

–      орієнтації на соціальний захист малозабезпечених верств населення та створення умов для підвищення життєвого рівня працюючих громадян;

–     державного сприяння консолідації українського народу заради зміцнення української державності.

Україна має відповідати найвищим європейським стандартам. Обіцяю, що докладу максимум зусиль для втілення у життя комплексної державної політики, основою якої стане:

 –      економічне зростання регіонів – економічне зростання держави – добробут людей;

–      розвиток освіти і науки – створення умов для втілення інтелектуальних проектів – розвиток власного наукоємного виробництва – відкриття нових заводів та підприємств;

–      запровадження чесних соціальних стандартів із врахуванням регіональних особливостей – встановлення соціальної справедливості – однакові можливості – благополуччя нації, а не окремих людей;

–      збереження екологічного потенціалу України – заборона будівництва «брудних» підприємств – забезпечення умов для життя з чистим повітрям, землею, водою;

–      запровадження на законодавчому рівні державних гарантій молодим сім’ям – підсилення соціального захисту материнства і дитинства – покращення демографічної ситуації – зростання тривалості життя;

–      законодавче забезпечення інтеграції України в європейське співтовариство – перейняття та втілення на побутовому рівні західних цінностей – реальна свобода і забезпечення прав людини – сильна позиція, ефективна міжнародна співпраця. 

 Успішна держава починається з кожного громадянина, з кожної громади. Як патріот Чернівців я буду наполегливо працювати, використовуючи усі важелі впливу народного депутата України для забезпечення:

 -         ефективних механізмів регулювання соціально-економічного та екологічного розвитку міста з наданням додаткових повноважень органам місцевого самоврядування щодо формування і використання доходів;

-         можливостей підприємців, розвиток всіх секторів економіки міста з урахуванням рівня їх інвестиційної привабливості;

-        інвестиційної політики через залучення коштів для створення високоефективного, екологічно чистого промислового виробництва;

-        інтеграції в європейські,  транснаціональні  економічні  структури, які, враховуючи унікальне географічне розташування міста дадуть новий поштовх туристичному розвитку Чернівців;

-        розвитку рекреаційно-оздоровчих комплексів як на території Чернівців так і в приміській зоні; 

-        створення регіональних програм соціального захисту малозабезпечених, реалізація регіональної програми по сприянню освіті та вихованню молоді, втілення у місті Програми Президента України «Україна для людей!»;

-        розвитку сучасного українського культурного середовища та багатонаціональної унікальності Чернівців на основі рівних мовних та культурних можливостей українців та національних меншин.

 За мене говорять реальні справи та вдалий досвід керівництва Чернівцями – найкомфортнішим містом України. 

 Я вірю в те, що спільними зусиллями ми, українці, зможемо побудувати свою комфортну, заможну та справедливу Українську Державу, якою пишатимемося ми та наші нащадки!

 Передвиборна програма кандидата в народні депутати України від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО” в одномандатному виборчому окрузі №201

Ткачука Віталія Васильовича

  

     Фото інформаційного видання   http://www.blatata.com

Я, Ткачук Віталій Васильович, заявляю, що основні чинники моєї діяльності повністю збігаються з цінностями та цілями ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО» (УМ).

У кожного з нас є свої мрії, своє бачення України майбутнього. У своїх мріях ми живемо у щасті та безпеці, гармонії з собою та оточуючим світом. Але повертаючись до реальності, знову продовжуємо бігти по колу, що створене «кимось», у пошуках здобичі, щоб прогодувати свою родину. Щодня ми стикаємося з несправедливістю існуючої системи, часто відчуваємо беззахисність та безвихідь. Ми віримо обіцянкам політиків, тому що хочемо вірити. Ми хочемо вірити, що прийде чесний та порядний лідер, та змінить світ на краще.

Я, як представник ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО», зрозумів: цих хороших людей можна і не дочекатись – треба брати здійснення змін у свої руки. 

Я будую свою програму на таких філософських вченнях та цінностях: совість, солідарність та власність.

Совість – це морально-етичний стрижень, який обумовлює наші вчинки та думки. Це чесність перед собою, а значить і перед суспільством. Керувати державою по совість – значить бути чесним і захищати свободу та права громадян.

         Солідарність – це відсутність байдужості. Суспільству необхідних діалог та взаєморозуміння. Солідарність – це допомога людині у пошуку роботи, у створенні умов для перекваліфікації.

         Власність – це соціальний і економічний фундамент реалізації права людини на життя. Право людини на життя – це джерело всіх інших прав. Держава має створити умови, в яких кожний може працювати для примноження своєї власності.      

         Як патріот Чернівців стверджую: я люблю  Чернівці та буду у Верховній Раді лобіювати для Чернівців особливий статус. Це одне з необхідних умов подальшого розвитку міста.

 При обранні мене народним депутатом України, я буду ініціювати:

 У Верховній Раді України:

-       прийняття на законодавчому рівні стабільного фінансування науки, освіти, культури, медицини та спорту;

-       наблизити систему вищої школи до європейського рівня, щоб кожний студент міг сам собі обирати коло дисциплін які він буде вивчати;

-       створити сприятливі умови для розвитку молодіжного будівництва — забезпечення молодих сімей  доступним житлом;

-       гарантоване забезпечення молодих спеціалістів першим робочим місцем;

-       внесення змін до податкового кодексу заради зменшення тиску на малий та середній бізнес;

В Чернівцях:

-       разом з обраними народними депутатами України від нашої області ініціювати створення депутатського об'єднання, яке буде захищати інтереси наших виборців, лобіювати прийняття закону про особливий статус міста;

-       при школах міста створити систему безкоштовних дитячих спортивних секцій і кружків дитячої творчості, фінансування яких здійснювати із бюджету міста;

-       сприятиму підвищенню туристичної привабливості міста;

-       виступатиму за збереження культурної та історичної спадщини міста.

 З любовю до України ми зможемо:

·        подолати історичну роз’єднаність України та пов’язані з цим суперечності, утвердити єдині світоглядні основи, що не породжують суспільних конфліктів;

·        припинити політичні спекуляції, що лише розділяють і поляризують суспільство, створивши передумови для плідної взаємодії і конкурентності політичних ідей.

·        створити умови для швидкого прогресивного розвитку економіки;

·        унеможливити прояви національної, релігійної територіальної чи будь-якої іншої нетерпимості;

          Тільки разом ми зробимо наше життя кращим. На різних рівнях влади я готов боротися за покращення життя кожного чернівчанина.

 05 серпня 2012                                          _______________ Ткачук В.В.

1


КОМЕНТАРІ (1)

готов захищати свій бізнес і прибутки, а на решта все тобі чихати, будеш першою тушкою , але є надія що ти ніколи не попадеш у ВР

avatar

до шансоньє

17 серпня 2012 15:54