Продовження програм: Довганич, Бачинський, Струк

17.08.2012, 01:10

Віктор Довганич обіцяє боротися за "відновлення історичної пам’яті та історичної справедливості. Створення дієвої законодавчої бази по боротьбі з аморальністю в суспільстві". Юлія Струк пропонує налаштуватися на хвилю змін, хоче боротися за залізниці та аеропорт, патанатом Бачинський пропонує свої рецепти рятування батьківщини.

Програма кандидата в народні депутати

Довганича Віктора Михайловича

 

 

 фото http://molbuk.ua

1. Україна – єдина держава, що враховує сподівання населення різних регіонів держави. Виховання патріотизму та збереження традицій. Створення обласної програми виховання у молоді любові до рідного краю, почуття патріотизму. Недопущення перекручення історичних фактів життя. Надання переважного права рішення і висвітлення корінних питань історичного розвитку країни професіоналам.

2. Система оподаткування повинна враховувати конкретний трудовий внесок кожного члена суспільства. Не менше 50% суми податків залишається у місцевих бюджетах. Введення податку на розкіш. Державна монополія на алкоголь та тютюн. Недопущення приватизації стратегічних і бюджетонаповнюючих підприємств.

3. Зарплата працівників на виробництві повинна бути не менше 40% у собівартості продукції. Більш значуща шкала високоінтелектуальної праці.

4. Сприяння малому та середньому бізнесу. З великого – суттєво збільшені ставки податків. Створення стандарту соціальної відповідальності бізнесу.

5. Вирішення проблем ветеранів – справа честі суспільства. Відміна закону про пенсійний вік для жінок, залік безробітнім трудового стажу часу незалежності України, встановлення загальної пенсії для керівників владних структур. Співвідношення мінімальної до максимальної пенсій у межах 1:5.

6. Виборність, відкликання суддів, регулярний їх звіт перед виборцями.

7. Серйозне просування в боротьбі з корупцією в Україні можливе за умови проведення ефективної реформи правоохоронної системи. Підготовка узгоджених пропозицій з комплексного реформування правоохоронної системи країни, в рамках якої має бути усунуто дублювання повноважень різних органів, оптимізовано їх структуру та чисельність, і найголовніше - підвищено їх ефективність.

8. Доступні безплатні медичні послуги населенню. Наведення ладу в медичних установах, створення переважаючої мережі комунальних аптек.

9. Категорично проти відмови держави від безоплатної освіти для молоді. Категорично за виховання молоді на ідеалах культури мови, відновлення історичної пам’яті та історичної справедливості. Створення дієвої законодавчої бази по боротьбі з аморальністю в суспільстві. Вироблення системи підготовки молоді до захисту Батьківщини.

10. Реальна підтримка державою ініціатив громадськості, створення системи громадського контролю діяльності влади на всіх рівнях і суспільного телебачення.

11. Розвиток самоврядування у сфері житлово-комунальних послуг. Податок на ЖКП – без ПДВ. Відновлення житлового фонду. Газ України – в користування її мешканців та ЖКГ. Вивчення та впровадження в життя кращий досвід міст області та України по наведення порядку щодо їх забруднення, наведенню ладу з автошляхами та тротуарами.

 

Передвиборна програма

кандидата в народні депутати України

(одномандатний виборчий округ №201)

СТРУК ЮЛІЇ ІВАНІВНИ (фото вже бачили)

Я висуваю свою кандидатуру як незалежнийкандидат.

Маю тільки реалістичні пропозиції -- їхнього втілення у життя я буду добиватися протягом 5 років у стінах ВР,

1. Створити на території міста вільну економічну зону.

2.  Повернути міські ринки громаді від неефективних власників.

3. Аеропортові – нове життя і дешеві авіаквитки. Чернівцям -- кошти для оновлення смуги та модернізації залізниці.

4. Добиватися скасування анти пільгового рішення Конституційного Суду.

5. Збільшити фінансування нинішніх та будівництва нових дитсадків.

6. Повернути громаді занедбані об'єкти і знайти працьовитого орендаря.

7.  Рейтинг чернівецьких корупціонерів – чотири рази на рік в ефірі.,

8. «Буковині» --  сучасний стадіон!

9.  Заборонити вирубку зелених насаджень в місті!

10. 1% з річних бюджетів вищих навчальних закладів -- на фінансування студентських організацій цих закладів.      

За чесну працю, спільне процвітання і здоровий глузд!

Налаштуйся на хвилю змін!

 

 

 

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

кандидата від Народної Партії

Бачинського Віктора Теодосовича

на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

 

 Фото http://sme.cv.ua

       Ідучи на вибори, маю ціль забезпечити людям нормальне життя. Маю чітку і послідовну програму дій. В її основі – людина. Саме на людину, якість її життя, реалізацію можливостей та добробут спрямована моя  платформа і всі мої дії.

Нормальне життя – це суспільне порозуміння і налагодження діалогу з проблемних питань. Це – високі зарплати, які повинні зростати разом з продуктивністю людської праці. Це – гарантований державою соціальний захист громадян.

 

НАРОДОВЛАДДЯ

Реальне народовладдя в Україні буде досягнуто через прийняття Виборчого кодексу, який встановить повноцінну мажоритарну систему виборів до Верховної Ради України й органів місцевого самоврядування та поверне визначальний вплив людей на формування і якість роботи влади. Український народ самостійно визначатиме своє життя.

З усіх ключових питань життя територіальних громад і країни в цілому проводитимуться референдуми. Найважливіші рішення прийматиме народ.

Корупцію буде прирівняно до державної зради. Ми ліквідуємо всі посадові привілеї та «недоторканості». Імунітет перед законом дає так званій еліті ліцензію на беззаконня. Я виступаю за повну ліквідацію інституту недоторканності в Україні - для народних депутатів, президента, суддів. Ми повинні зробити перший крок і позбавити недоторканності хоча б депутатів. Всі повинні бути рівні перед законом.

Держава слугуватиме народу – буде сучасна та дієва система адміністративних послуг для громадян. Документообіг та інформація про використання державного й місцевих бюджетів стануть прозорими і доступними кожному. 

 

ЕКОНОМІКА ДОБРОБУТУ

Підтримую законодавчі гарантії зростання заробітних плат у державному, приватному і корпоративному секторах разом зі зростанням прибутку підприємств. Співвідношення мінімальної до максимальної заробітної плати не перевищить пропорції 1 до 5.

Домагатимусь повернення суспільного престижу роботи у бюджетній сфері: працівники освіти та науки, культури та охорони здоров’я отримають високу заробітну плату, соціальні гарантії та пенсійне забезпечення.

Сприятиму розширенню прошарку середнього класу в Україні через підвищення рівня життя людей: реальні доходи громадян зростуть через скорочення податків та утримань із заробітної плати. Натомість  будуть оподатковані рента і розкіш. 

Буду ініціювати створення накопичувальної системи пенсійного забезпечення з однаковими правилами розрахунку пенсій для всіх громадян. Пенсійні диспропорції, встановлені державними посадами та «особливими заслугами», буде скасовано.

Працюю над питаннями  радикальної модернізації медицини, підвищення ефективності медичної допомоги населенню, забезпечення рівного і справедливого доступу населення до медичних послуг належної якості, наукового обґрунтування структурних перетворень у системі охорони здоровя.

Підтримую розробки щодо вирішення питань створення конкуренції на ринку медичних послуг шляхом формування державних і недержавних страхових компаній.

Постійно беру участь у розробці складових державних та галузевих стандартів вищої освіти.

Буду ініціювати внесення змін до законодавства з питань  юриспруденції та пенітенціарної служби.

Є ініціатором і продовжую працювати над змінами до законодавства з питань судово-медичної і судової експертизи, реструктуризації цих служб.

 

ЯКІСТЬ ЖИТТЯ

 

В Україні буде створено повноцінну інфраструктуру гарантованих державною медичних, освітніх та гуманітарних послуг. Підхід до фінансування соціальної сфери зміниться з витратного на інвестиційний: школи, лікарні, вищі навчальні  та культурно-мистецькі заклади будуть перебудовані та технічно переоснащені.

 

 

 

Розумію, що забезпечити добробут за один день, тиждень або місяць неможливо. Тому пропоную спільну, системну, нормальну роботу на благо країни і кожного її громадянина.

   

 

офіційні  програми кандидатів сайт ЦВК  

 

 

 

 

 

1