Продан загнав себе у тунель, де чигає 'народний бургомістр' із ростібнутими штанами - думка

Продан загнав себе у тунель, де чигає "народний бургомістр" із ростібнутими штанами - думка

09.04.2017, 18:30

Зайвим доказом того, що чхати хотіли депутати на все, крім своїх розваг та дрібних пакостей, стало чергово-безкінечне засідання сесії, де "народний бургомістр" Дідух-Кобзар роздав по залу проект рішення про дострокове припинення повноважень мера Каспрука. Так сесія і була зірвана. Бо спочатку депутат Максимюк гнівно таврував анонімних організаторів цієї "провокації" (хоча, думаю, підозрював, хто це). Потім депутати Бешлей і Чесанов "годували" медіа-імперію "нідочогонепричетного" Василя Сафроновича Продана своїми полум’яними антикорупційними промовами, які писали (чи читали перед дзеркалом) десь зо три ночі поспіль. 

Далі – у розпал полум’яної промови Бешлея, коли з гарячого депутатського рота почала вириватися пара, як із перегрітого самогонного апарата, мер Каспрук несподівано виявив, що "народний бургомістр" впав у "аморалку" і вештається сесійною залою з ростібнутими штанами. Зрозуміло, що як головуючий у цьому міському храмі демократії, взаємоповаги та політичної цноти, мер змушений був зробити зауваження. Чим врятував і спічрот Бешлея від закипання, і "народного бургоміста" від конфузу. На тому напрочуд продуктивне засідання сесії міськради й закінчилося. 

Продовження всі з нетерпінням очікують. Особливо дорожники, у яких нема грошей на дороги, тепловики, яким треба починати профілактичні ремонти, а також інші чернівчани, які обрали собі (хто за 200 рублів, а хто за 300) найбільших достойників за всю 607-річну історію міста. Ви погоджуєтеся, Василю Сафроновичу? Думаю, що в глибині душі так, але соромитеся зізнатися. Та й тунель (не Ковалюка-Гавриша), в який ви себе загнали, вже й не дасть вам це зробити. Так що далі буде. Думаю, десь на наступних засіданнях хтось розкладе на стільці "опозиції" гумове лайно, чим зірве ще одну сесію. Винним за "дестабілізацію" призначать Бурбака, а медіа-імперія навіть покаже "продавця Калинки", в якого той напередодні закупив партію цих "депутатьских іграшок". Не набридло ще? 

Олександр МОСТІПАКА

Джерело: molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Заміть того, щоб керувати містом, вести сесію, каспрук говорить про розстібнуті штани. Позорище, та й годі. ...От міського голову нам "послав" Бог!!!...

avatar

Юрій

09 квітня 2017 20:28

Соромно за тебе, Мостіпака!

avatar

Джуля

09 квітня 2017 22:13