Продан влаштував Фишуку перевірку: кому перейде колишнє приміщення Нацбанку у Чернівецькій області залежить від голови ОДА

Продан влаштував Фишуку перевірку: кому перейде колишнє приміщення Нацбанку у Чернівецькій області залежить від голови ОДА

23.09.2018, 13:32

Від рішення голови Чернівецької облдержадміністрації Олександра Фищука нині залежить, кому перейде відреставроване приміщення на початку вулиці Ольги Кобилянської. Мова йде про приміщення Нацбанку  у Чернівецькій області, яке він найближчим часом має звільнити.

За словами секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, останнє слово у вирішенні долі цього приміщення буде належати голові Чернівецької ОДА.

«На сьогоднішній день багато що в цьому питанні буде залежати від губернатора. Тому що у багатьох містах приміщення Національних банків вже передали громадам. Але тут дуже важлива позиція губернатора, чи підтримує він те, щоб це приміщення було передане територіальній громаді.

Тож, буквально кілька днів назад прийшов запит на обласну адміністрацію. Подивимося на чий бік стане обласна адміністрація», – підсумував Василь Продан.

Нагадаємо, Приміщення Нацбанку у Чернівцях пропонують передати для потреб пенсіонерів

За матеріалами http://times.cv.ua/

1