Продан пояснив, чому депутат Білик через вікно проник до кабінету мера Чернівців - відео

Продан пояснив, чому депутат Білик через вікно проник до кабінету мера Чернівців - відео

19.08.2018, 17:40

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан пояснив, чому депутат міськради Ростислав Білик проник до вікна мерії за допомогою автовишки.

Про це Продан сказав у відео, яке оприлюднене на його Facebook-сторінці. 

Зокрема, за словами посадовця, необхідність підйому депутата на вишці виникла після того, як із кабінету міського голови, в якому перебував Продан, вийшли люди, а двері, на яких встановлений цифровий замок, зачинилися.

"Вчора, у суботу, в цьому кабінеті я проводив робочу нараду по дорогах. Стан доріг у місті просто жахливий. Виконання та освоєння коштів на капітальний ремонт становить тільки 5 відсотків. Звичайно, ситуація критична, і треба її терміново виправляти. Після закінчення наради останній, хто виходив з кабінету, зачинив двері. Двері тут зачиняються на магнітний замок, який Олексій Павлович встановив ще два роки тому. Без пульта відкрити це неможливо. Натискаємо кнопку - і тільки після цього двері можна відкрити. Відповідно, цей брелок залишився тут на робочому столі. Вікно було відкрите, і рішення було - або висвердлювати замок, або викликати вишку", - повідомив Продан.



Нагадаємо, раніше усунутий з посади мера Чернівців Олексій Каспрук оприлюднив відео із камер спостереження, на якому видно, як людина на автовишці намагається проникнути у вікно кабінету міського голови Чернівців. За словами Каспрука, цією людиною був депутат "Рідного міста" Ростислав Білик.

Джерело:  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

доктор ліз за дисертацією.забув, що це вже було

avatar

Andriy

19 серпня 2018 18:00

Треба це "роз'яснити" бумбоннику зарайському, бо воно не все"доганяє". Зате вірно служить бурбаці і каспруці.

avatar

Юрій

19 серпня 2018 19:58